Incirliova'da Yol Yapim Çalismalari Araliksiz Devam Ediyor

Incirliova’da belediye ekipleri, vatandasin kolay, konforlu ve güvenli sekilde ulasim saglamasi için yogun tempoda yol yapim çalismalarini sürdürüyor.

Incirliova'da Yol Yapim Çalismalari Araliksiz Devam Ediyor


Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya’nin talimatiyla harekete geçen belediye ekipleri, önemli ulasim yatirimlarina imza atiyor. Vatandasin kolay, konforlu ve güvenli sekilde ulasim saglamasi için merkez ve kirsal ayrimi yapmadan tüm mahallelerin öncelikle acil yol sorunlarini çözüme kavusturan belediye ekipleri, yogun tempoda çalisiyor. Son olarak Arzular Mahallesi’nin yol yapim çalismasini tamamlayan ekipler, Egrek Mahallesi’nde çalismalara basladi.

Belediye ekiplerine çalismalarinda kolayliklar dileyen Baskan Kaya, “Yol çalismalarimiz ilçemizin her noktasinda hiz kesmeden tam gaz devam ediyor” dedi.



Yol yapim çalismalarinda Aydin Büyüksehir Belediyesi’nden de destek aldiklarini dile getiren Baskan Kaya, “Ekiplerimiz en son Arzular Mahallemizdeki çalismayi tamamlayarak Egrek Mahallemize geçti. Ilçe merkezimizdeki yol yapim ve tamirat çalismalarimiz devam ediyor. Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte yürüttügümüz Hacialiobasi Mahallemizdeki parke tasi döseme çalismasi ve Akçesme Mahallemizdeki sicak asfalt çalismasi tamamlandi. Yol yapim çalismalarimiz Incirliova’mizin her noktasinda hiz kesmeden tam gaz devam ediyor. Yaptigimiz tüm bu çalismalar, ilçemize hayirli olsun” diye konusarak, hizmet ve destekleri için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA