Germencik Belediyesi Sosyal Tesis Için Ilk Kazmayi Vurdu

Germencik Belediyesi ilçeye sosyal alanlar kazandirmak, spora ve sporcuya katkida bulunmak için Turanlar yolu üzerinde yeni bir sosyal tesisin yapim çalismalarina basladi.

Germencik Belediyesi Sosyal Tesis Için Ilk Kazmayi Vurdu


Germencik Belediyesi önemli bir çalismaya daha imza atiyor. Içerisinde kafeterya, mesire alani ve hali sahanin bulundugu sosyal tesis için ilk kazma vuruldu. Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes tesisin yapilacagi alani inceleyerek, gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Baskan Öndes, ilçenin önemli bir eksikligini gidereceklerini, aileler için ise sosyal bir tesis kazandiracaklarini ifade etti.

Tesisi halkin hizmetine sunmak için sabirsizlandiklarini ifade eden Öndes, “Spora ve sporcuya önem veriyor, ilçemizin önemli bir eksigini Germencik Belediyesi olarak tamamliyoruz. Turanlar yolu üzerinde içerisinde hali saha, kafeterya, mesire alani ve giyinme kabinlerinin de oldugu sosyal tesisimiz için ilk kazmayi vurduk Kisa zaman içerisinde çalismalarimizi tamamlayarak bu güzel tesisi ilçemize kazandiracak, halkimizin hizmetine sunacagiz" diye konusarak tesisin Germencik’e hayirli ve ugurlu olmasini diledi.
Kaynak: İHA