Cumhurbaskani Erdogan Ile Kaynak Yapan Usta Melek Tug Açiklamasi 'Türk Kadinina Güvenmeye Devam Edin'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Ankara Sanayi Odasi 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçeklestirdigi açilista yer alan 3 yillik kaynak ustasi Melek Tug, “Türk kadinina, Türk kadinin gücüne, emegine güvenmeye devam edin” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan Ile Kaynak Yapan Usta Melek Tug Açiklamasi 'Türk Kadinina Güvenmeye Devam Edin'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katildigi Ankara Sanayi Odasi (ASO) 2. OSB 26 yeni fabrika ve altyapilarin açilis töreninde Cumhurbaskanligi’nca özel protokol uygulandi. Törenin düzenlendigi MITAS Fabrikasi’nda Cumhurbaskani Erdogan’i karsilayan isimler arasinda yer alan kaynak ustasi Melek Tug, tören boyunca da Cumhurbaskaninin hemen solunda oturdu. Cumhurbaskani Erdogan ile kaynak yapan Tug, 26 yeni fabrikanin açilis kurdele kesimi sirasinda da Cumhurbaskaninin yaninda yer aldi.

Melek Usta, konusmasinda, dogalgaz ve kalorifer dösemeciliginin ardindan kaynak kursuna gittigini, kendisine “Kadin basina, yapamazsin edemezsin” diyenler oldugunu ifade ederek, “Su anda, 3. yilini doldurmus bir kadin kaynak ustasi olarak karsinizdayim” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan’in “Durmak yol yola devam” sözlerine atifta bulanan Melek Tug, “Biz de durmuyoruz. Benim daha çok hedeflerim var. Bir sey üretmek, sanayinin bir parçasi olmak, bir kadin olarak bunu basarabilmek müthis bir duygu” diye konustu.

Melek Tug, Çamlica Tepesi’ndeki 111 metrelik bayrak direginin çalistigi MITAS Fabrikasinda üretildigini belirterek, “Sayin Cumhurbaskanim, onun açilisini da siz yapmistiniz. Biz onu her gördügümüzde ayri bir gurur duyuyoruz. Inaniyoruz ki, kadin elinin degdigi her yer piril piril oluyor” ifadelerine yer verdi.

Çalistigi OSB’nin temelinin Cumhurbaskani Erdogan tarafindan atildigini da hatirlatan Tug söyle devam etti:

“Bugün burada onlarca fabrikada benim gibi yüzlerce kadin çalisiyor. Lütfen Türk kadinina, Türk kadinin gücüne, emegine güvenmeye devam edin. Biz sizin yüzünüzü asla kara çikarmayacagiz.”
Kaynak: İHA