(ÖZEL) Freni Tutmayan Servis Minibüsü Perde Dükkanina Girdi

Hadimköy’de freni bosalan servis minibüsü, yol kenarinda bulunan mantarlari da asarak perdeci dükkanina daldi. Dükkan kullanilamaz hale gelirken, kazanin erken saatlerde yasanmasi ve sokaklarin bos olmasi faciayi önledi.

(ÖZEL) Freni Tutmayan Servis Minibüsü Perde Dükkanina Girdi
Kaza, saat 07.48’de Hadimköy’de meydana geldi. Iddiaya göre, 34 BL 4028 plakali servis minibüsünün seyir halindeyken frenin bosalmasi sonucu sürücünün kontrolden çikarak yol sonundaki perdeci dükkanina daldi. Sabah saatlerinde yasanan kazada dükkanin kapali olmasi olasi bir faciayi önledi.

Beyaz masaya video yolladik ama umurlarinda degil

Servis aracinin daldigi perdecinin sahibi Ismet Yildirim, “Burada kaza her gün oluyor her gün çocuklar tehlike atlatiyor. Buraya kasis istiyoruz ama ne ilgilenen var ne bakan var lanet olsun bu sisteme artik. Her gün çocuklar tehlike atlatiyor. Adam benim dükkanima girmis kontrol yok kasis yok 50 defa basvuru yaptik beyaz masaya, IBB’ye ama kimsenin umurunda degil gerçekten. Video bile çekip attik tehlike anlarini ama ilgilenen yok ilgilenen bu milletle ilgilenen yok gerçekten. Sabah saat 07.30 ‘da oldu olay ama bes dakika ilerisinde 3 dakika gerisinde olsaydi burada kasap gibi insan dogranirdi buradan onlarca ölü çikardi ama kimsenin umurunda degil o ayri” Seklinde konustu

Servini dükkana daldigi anlar kamerada

Hadimköy’de servis minibüsünün dükkana daldigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, trafik yogunlugunun yasandigi yolda, minibüsün kontrolsüz bir sekilde yolda ilerleyerek dükkana daldigi görülüyor.
Kaynak: İHA