Kursiyerlerin El Sanatlari Sergisi Açildi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Halk Egitimi Merkezinin el sanatlari kursiyerleri, Bozüyük ilçesinde sergi açti.

Kursiyerlerin El Sanatlari Sergisi Açildi


Ilçeye bagli Demirköy Mahallesinde Halk Egitim Merkezinde ki kursiyerler tarafindan kagit rölyef ve filografi dalinda yapilan eserlerden olusan sergi 3 gün süreyle açik kalacak. Serginin açilisinda çalismalara ve etkinliklere gönüllü katki saglayan kisi ve kuruluslar ile kursiyerlere tesekkür belgeleri verildi.

Kursiyerler arasinda bulunan 83 yasindaki Mihriye Senol, belgesini alirken alkislandi. Sergi açilisinda konusan Müdür Sedat Büyük, "Demirköylü kursiyerlerimiz, el sanatlari usta ögreticimiz Zeynep Karasu ile hayata daha çok baglanmak, daha çok üretmek, gizli kalmis sanatsal özelliklerini ortaya çikarmak, daha çok sosyal ortamlarda bulunmak için merkezimizin açtigi el sanatlari kurslarina katiliyorlar. El sanatlari kurslarina katilan kursiyerlerimiz, ellerinden gelen gayreti göstererek yaptiklari eserleri sizlerin begenisine sundu. Kursumuza 24 kursiyer katilmis olup sergilenen eser sayisi yüzdür” dedi.



Sergi açilisina, Il Saglik Müdürü Ferhat Damkaci, Il Milli Egitim Müdür Vekili Ali Güder, Pazaryeri Milli Egitim Sube Müdürleri Mustafa Okur ve Nedim Yildirim, Ilçe Müftüsü Senol Sahin, Bozüyük Halk Egitimi Merkezi Müdür Yardimcisi Aysel Ogul katildi.

Kaynak: İHA