Arazi Tartismasinda 16 Yasindaki Genci Agir Yaralayan Sanik Hakim Karsisinda

Zonguldak ’in Çaycuma ilçesinde arazi tartismasi sonucu çikan kavgada 16 yasindaki genci biçaklayan sanik hakim karsisina çikti.

Arazi Tartismasinda 16 Yasindaki Genci Agir Yaralayan Sanik Hakim Karsisinda
Çaycuma Adliyesi’nde görülen ilk davada tutuklu sanik Alper A. Beycuma Kapali Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile baglanti kuruldu. Hakim karsisina çikan sanik suçlamalari reddetti. Agir yaralanan gencin yakinlari ise saniga karsi sikayetini sürdürürken cezalandirilmasini istedi. Mahkeme heyeti delillerin toplanmasi için durusmayi 10 Agustos gününe erteledi. Geçen 9 Mayis günü Çaycuma ilçesine bagli Çomranli köyünde iddialara göre, bir süredir aralarinda arazi tartismasi yasanan 16 yasindaki G.U. ile husumetlisi Alper A. arasinda yeniden tartisma yasandi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine 35 yasindaki Alper A., yaninda bulundurdugu biçakla 16 yasindaki genci vücudunun çesitli yerlerinden yaraladi. Agir yaralanan genç durumu ayni zamanda köy muhtari olan babasi Recep Uçak ’a haber verdi. Agir yaralanan G.U. ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada ilk tedavisi yapilan talihsiz genç, ileri seviye tedavi için Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Uygulama ve Arastirma Merkezi’ne kaldirildi. Genç hastanedeki tedavisinin ardindan taburcu edildi.
Kaynak: İHA