Sanliurfa Valisinden Hentbolcu Kizlara Destek

Sanliurfa’nin Haliliye ilçesinde yer alan Konuklu Imam Hatip Ortaokulu bünyesindeki Günesin Kizlari Hentbol Takimi sporculari, Vali Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Sanliurfa Valisinden Hentbolcu Kizlara Destek
Sanliurfa’nin Haliliye Ilçesindeki Konuklu Imam Hatip Ortaokulu bünyesinde kurulan Günesin Kizlari Hentbol Takimi sporculari, Vali Abdullah Erin’i ziyaret etti. Basarili sporculari valilik seref salonunda kabul ederek mutluluklarini paylasan Vali Erin, spora olan ilgilerini azim ve kararlilikla sürdürerek basarilar elde eden takim oyuncularini ve ögretmenlerini tebrik etti.

Çocuklar ve gençlerin, egitimde oldugu kadar kültür, sanat ve spor alaninda da basarili olmalari için her zaman destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Vali Erin, “Tüm spor salonlarimiz sizlerin emrinde. Idarecilerimiz, Kaymakamimiz, Milli Egitim Müdürlügümüz, Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüz her zaman sizin destekçinizdir” diyerek, bir süre sohbet ettigi çocuklara çesitli hediyeler verdi.

Ilk kez valilige geldiklerini ve makam odasini merak ettiklerini ifade eden çocuklari makam odasina davet eden ve valilik birimlerini gezdiren Vali Erin, onlarla hatira fotografi çektirdi.

Ziyarete Haliliye Kaymakami Metin Esen, okul idarecileri, kizlarin ögretmenleri ile hentbola baslarken çevresindeki insanlari sort ve kisa kollu elbise giydigi için elestirdigi fakat elestirilere aldirmadan mücadelesine devam eden 13 yasindaki Merve Akpinar da katildi.

Kaynak: İHA