Sahinbey Belediyesi 150 Bin Adet Spor Ayakkabi Dagitimini Sürdürüyor

Bes yildir ögrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabisi hediye eden Sahinbey Belediyesi, dagitimlarini sürdürmeye devam ediyor.

Sahinbey Belediyesi 150 Bin Adet Spor Ayakkabi Dagitimini Sürdürüyor
Sahinbey Belediyesi okullarin kapanmasi ile birlikte ögrencilere spor ayakkabisi hediye etme gelenegini bu yilda sürdürürken Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, spor ayakkabisi almaya gelen ögrenciler ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti.

“Gençlerimiz yaz tatilini spor yaparak degerlendirmeli”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ögrencileri spor yapmaya tesvik ettiklerini belirterek, “Sahinbey Belediyesi olarak bes yildan bu yana gençlerimize spor yapmalari için karne hediyesi olarak spor ayakkabisi dagitimimiz devam ediyor. Bu yilda yine 150 bin gencimize spor ayakkabisi dagitiyoruz. Su ana kadar 545 bin adet spor ayakkabisi dagitmistik. Bu yil ki dagittigimiz ayakkabilar ile birlikte bu sayi ile birlikte 695 bin rakamina ulasmis olacagiz. Ögrencilerimiz dagitim noktalarina gelerek istedikleri modeli, numarayi ve rengi seçerek spor ayakkabilarini aliyorlar. Böylelikle gençlerimizi yaz tatilinde spor yapmaya tesvik ederken, çagimizin hastaligi obeziteden de korumus oluyoruz. Ögrencilerimize egitimlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA