Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Gümüshane'de Ziyaretlerde Bulundu Açiklamasi

'Biz Anadolu'yu Anadolu yapan kiymetlerin savunulmasi için mücadele ettik'.

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, "Biz Anadolu'yu Anadolu yapan kiymetlerin savunulmasi için mücadele ettik." dedi.

Davutoglu, çesitli ziyaretler için geldigi Gümüshane'de bir restoranda düzenledigi basin toplantisinda, gittikleri yerde vatandasin kendilerine AK Parti'den neden ayrildiklarini sordugunu belirtti.

Hiçbir zaman mevki ya da makam pesinde olmadiklarini ifade eden Davutoglu, Anadolu'yu Anadolu yapan kiymetlerin savunulmasi için mücadele ettiklerini söyledi.

Davutoglu, herkesin bu ülkenin topragina, tasina borcu oldugunu kaydederek, "Biz meydana çiktik ve Gelecek Partisini kurduk. Gelecek Partisinin kurulusuyla birlikte korku duvarlari asildi. Bizden sonra 30'u askin parti kuruldu." diye konustu.

Gelecek Partisi olarak Gümüshane'ye taahhütleri oldugunu dile getiren Davutoglu, sunlari kaydetti:

"Gümüshane'de ne kadar eksik kalmis, ihmal edilmis husus varsa bunlarin teminati olacagiz. Ilk seçimle birlikte Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi de yeniden referanduma sunulacak. Muhalefet partilerinin hemen hemen tümü bizim kasim ayinda açikladigimiz güçlendirilmis parlamenter sistem etrafinda ve bütün partilerle de paylastigimiz sistem etrafinda Türkiye'de örselenen devlet mimarisini yeniden insa edecegiz."

Davutoglu, basin toplantisinin ardindan kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Davutoglu'na, genel baskan yardimcilari Feramuz Üstün ve Selçuk Özdag ile partililer eslik etti.
Kaynak: AA