Boya Atölyesinde Patlama Açiklamasi 2 Yarali

Istanbul Basaksehir’de Demirciler Sanayi Sitesindeki bir boya atölyesinde, boya makinesi kaynakli patlama meydana geldi. Biri hafif 2 kisi yaralandi.

Boya Atölyesinde Patlama Açiklamasi 2 Yarali
Olay, sabah saatlerinde Basaksehir Ikitelli Demirciler Sanayi Sitesi C-5 Bloktaki bir boya atölyesinde meydana geldi. edinilen bilgiye göre, is yeri sahibi Semsettin Vural, boya makinesinde kalan boyayi temizlemeye çalistigi sirada ufak çapli bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu yangin çikti. Müdahale sirasinda is yerinin oglu yüzünden olusan yaniklar nedeniyle, Semsettin Vural ise bacaginda yaniklar olusarak yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangini kisa sürede kontrol altina alirken, yaralanan is yeri sahibinin oglu ambulansla hastaneye kaldirildi. Is yeri sahibi Vural ise, ayakta tedavi edildi.

Yangin kisa sürede kontrol altina alinarak söndürüldü.

Olayi anlatan is yeri sahibi Semsettin Vural, “Boya kalintisi makinenin dibinde kalmis, demirle taslarken onun çapagi alev aldi, üzerine su dökünce oldu. Durumu nedir bilmiyorum ama yüzünde yaniklar var. Ben de yanindaydim, bir metre mesafede benim de bacagima alev geldi” dedi.

Kaynak: İHA