Afet Bölgelerinde Onarim Çalismalari Sürüyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi sehirde etkisini gösteren yogun yagisin ardindan olumsuzluklarin yasandigi bölgelerde çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Tüm araçlari ve personeliyle sahada olan SASKI ekipleri Hendek, Akyazi, Kocaali ve yagistan etkilenen diger ilçelerde hasar gören altyapinin onarim çalismalarina ivedi bir sekilde basladi.

Afet Bölgelerinde Onarim Çalismalari Sürüyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), sehirde yogun bir sekilde etkisini gösteren yagislarin ardindan zarar gören altyapi hatlarinin onarimina basladi.

Sel ve su baskinlarinin yasandigi ilk günden beri sahada çalismalarini sürdüren ekipler yagislarin durmasi ile birlikte onarim çalismalarini da baslatti. Yasanan olumsuzluklardan vatandaslarin minimum seviyede etkilenmesini saglamak için tüm araçlari ve ekipmanlari ile yagislarin basladigi andan itibaren sahada çalismalarini sürdüren SASKI ekipleri yasanabilecek daha büyük olumsuzluklarin da önüne geçti. Yagislarin durmasinin ardindan hasar tespit edilen bölgelerde altyapi çalismalarini baslatan ekipler Hendek, Akyazi, Kocaali ve yagistan etkilenen diger ilçelerde bulunan altyapi hatlarinin onarimini baslatti.

Çalismalarla ilgili kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Büyüksehir Belediyesi olarak yagislarin basladigi ilk andan itibaren tüm ekiplerimizle sahada çalismalarimizi sürdürüyoruz. Vatandaslarimizin yaninda olarak kurtarma çalismalarinin ardindan yasanan afetten dolayi zarar gören bölgelerde de onarim çalismalarimizi hizla baslattik. Altyapi hatlari zarar gören ilçelerimizde çalismalarimiz devam ediyor. Hizla sürdürülen çalismalar sayesinde selden dolayi olusan zararlari en kisa zamanda giderecegiz” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA