Türkiye Yüzme Federasyonu Hakemi Hasan Tosun Kalp Krizi Nedeniyle Vefat Etti

Trabzon Havalimani'nda Gaziantep uçagini beklerken kalp krizi geçiren Türkiye Yüzme Federasyonu hakemi Hasan Tosun, yasamini yitirdi.



Türkiye Yüzme Federasyonu hakemlerinden, Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Trabzon Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu Tesis Amiri Tosun, sabah saatlerinde uçakla Gaziantep'teki organizasyona gitmek üzere Trabzon Havalimani'na geldi.

Uçagini bekledigi sirada rahatsizlanan 46 yasindaki Tosun, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldirildi. Kalp krizi geçirdigi belirlenen Tosun, müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, AA muhabirine, Tosun'un vefati nedeniyle üzgün olduklarini belirterek, "Basimiz sag olsun. Çalisma arkadasimiza Allah'tan rahmet, yakinlarina da bassagligi diliyorum. Tosun'un cenazesi yarin Izmir'in Urla ilçesinde topraga verilecek." ifadelerini kullandi.

Türkiye Yüzme Federasyonu ile Trabzon Gençlik ve Spor Il Müdürlügü de sosyal medya hesaplarindan Tosun için bassagligi mesaji yayimladi.

Öte yandan bir çocuk babasi Tosun'un, yaklasik 2 ay önce yeni tip koronavirüse yakalanarak tedavi gördügü ve iyilestigi ögrenildi.

Kaynak: AA