Keçiören'deki Rehabilitasyon Merkezi Yeni Yüzüyle Çocuklari Misafir Etti

Keçiören Belediyesi, Milli Egitim Bakanligi (MEB) tarafindan açiklanan “Telafide Ben de Varim” programi kapsaminda Keçiören Ilkokulu ögrencilerine yönelik üstü açik otobüsle gezi etkinligi düzenledi.

Keçiören'deki Rehabilitasyon Merkezi Yeni Yüzüyle Çocuklari Misafir Etti
Keçiören Belediyesi tarafindan bastan sona yenilenen Geçici Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne düzenlenen geziye 3’üncü ve 4’üncü sinif ögrencileri katildi.

Keçiören Ilkokulu önünden üstü açik otobüsle alinan ögrenciler sarkilar esliginde Rehabilitasyon Merkezindeki etkinlik alanina götürüldü. Burada Baskan Altinok tarafindan karsilanan ögrencilere çesitli hediye ve ikramda bulunuldu. Senlik havasinda geçen etkinlikte Altinok çocuklarla birlikte pasta kesti ve daha sonra da Rehabilitasyon Merkezinin ziyarete açik olan bölümlerinde sevimli canlilari ziyaret etti. Altinok çocuklara kedi-köpek mamasi, fanusta balik, saksida çiçek tohumu da hediye etti. Etkinlige Keçiören Belediye Baskan Yardimcilari, Keçiören Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Isik ve Keçiören Ilkokulu Müdürü Zeynep Er de katildi.



Rehabilitasyon merkezi yenilendi

Düzenlenen etkinlikte konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Bitki ve hayvanlar bizlere bir emanettir. Her seyin basi sevgi. Hayvanlarimizi sevmeyen insani da sevmez. Allah’in yarattigi en serefli esref-i mahlûk insan olsa da, kimse kusura bakmasin, insanlik olarak hiç de iyi sinav veremiyoruz. Hayvanlar birçok insandan daha temiz ve daha yalansiz. Onlarda sahtekarlik, riyakarlik, hirsizlik yok. Hayvan sevgisini asilamak için yapilan bu etkinlikte emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Hayvanlarimiz vefali canlilardir. Sahibi ölen bazi köpekler sahibinin mezari basindan yillarca ayrilmiyor. Sahibi hastaneye kaldirilan bazi köpekler de sahibinin pesinden hastaneye kadar gidip onu orada bekliyor. Böylesine vefali canlilarimiz için Rehabilitasyon merkezimizi piril piril yaptik. Canlilarimiza burada en iyi sekilde bakim ve tedavi uyguluyoruz. Keçiören Belediyesi Türkiye’nin en modern Geçici Hayvan Bakim ve Rehabilitasyon Merkezine sahip. Bu çalismamiz 1994 yilindan ileri geliyor. Ankara’nin ve Türkiye’nin en iyi en güzel hayvan Rehabilitasyon Merkezlerinden birisi burasi. Ameliyat, dis temizleme, ultrason gibi birçok hizmeti burada veriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA