Kovid-19'Dan Kaybettigi Esinin Anisini, Oglunun Nikahinda Fotografiyla Yasatti

Düzce'de, çocugunun mürüvvetini göremeden Kovid19'dan hayatini kaybeden Müzeyyen Sert'in fotografi, dügüne gelen yakinlarini duygulandirdi Baba Ömer Sert : 'Esim bugünleri görmeyi çok istedi. Çocuklarimizin mürüvvetini yine de gördügünü düsünüyorum. Bugün bizimle beraberdi, o da yanimizdaydi, biz görmesek de... Esimi yad etmek için böyle bir sey yaptik'

CEM ALI KUS - Düzce'de yasayan Ömer Sert, 2,5 ay önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kaybettigi esinin fotografini, oglunun nikah töreninde salonun baskösesine koyarak hatirasini yasatti.

Oglu Fatih Sert ile Beyzanur Sert'in tanismasina vesile olan 50 yasindaki Müzeyyen Sert, 19 Mart'ta koronavirüse yakalandi.

Tedavi altina alinan Müzeyyen Sert, yogun bakimda verdigi yasam mücadelesini 13 Nisan'da kaybetti. Acisini yüreginde tasiyan Ömer Sert, esinin çok istemesine ragmen oglunun mürüvvetini görememesinin üzüntüsünü de yasadi.

Sert, karisinin fotografini, oglunun nikah töreninde gelin ve damat masasinin yanina yerlestirerek hatirasini yasatmak istedi. Salonda Müzeyyen Sert'in fotografini gören yakinlari, duygusal anlar yasadi.

- "Kovid-19 hafife alinmamali"

Ömer Sert, AA muhabirine, oglunun mürüvvetini görmeyi çok isteyen esinin koronavirüse yenik düstügünü söyledi.

Esinin fiziken olmasa da ruhen yanlarinda oldugunu söyleyen Sert, "Esim bugünleri görmeyi çok istedi. Çocuklarimizin mürüvvetini yine de gördügünü düsünüyorum. Bugün bizimle beraberdi, o da yanimizdaydi, biz görmesek de... Esimi yad etmek için böyle bir sey yaptik." dedi.

Kovid-19'un hafife alinmamasi gerektigini vurgulayan Sert, "Esimi bu salgin nedeniyle kaybettim. Herkesi asi yaptirmaya davet ediyorum çünkü bu illetten kurtulmanin tek yolu asi gibi duruyor." dedi.

Fatih Sert de esiyle tanismasina annesinin vesile oldugunu belirterek, "Yakin zamanda koronavirüs nedeniyle annemizi kaybettik. Bizler de nikahimizda annemizin fotografini yani basimiza koyduk ve kendisini yanimizda hissettik. Allah'tan rahmet diliyorum, mekani cennet olsun. Her zaman kalbimizde, o bizi hiç terk etmedi." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA