Erzurum'da '2. Palandöken Su Ve Doga Sporlari Organizasyonu' Sona Erdi

Organizasyon kapsaminda, göl kanosu, göl raftingi, flyboard ve jet ski yarislarinin yani sira çadirli kamp, açik alanda sinema keyfi, bisiklet turu, dag yürüyüsü, atli safari gibi aktiviteler düzenlendi.

Erzurum'da adrenalin dolu aktivitelerin yapildigi "2. Palandöken Su ve Doga Sporlari Organizasyonu" tamamlandi.

Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden Ejder AS Genel Müdürlügünce Tekederesi Göleti'nde 2 gün önce baslayan festival eglenceli anlara sahne oldu.

Su sporlarindan göl kanosu, göl raftingi, jet ski yarislari ve flyboardun yani sira çadirli kamp, açik alanda sinema keyfi, bisiklet turu, dag yürüyüsü, atli safari, atli okçuluk, futbol müsabakasi gibi aktivitelerin düzenlendigi etkinlige vatandaslar ilgi gösterdi.

Türkiye Su Jeti Spor Kulübü bünyesindeki "Show Marine Performance" ekibinin 6 farkli kategoride 28 sporcusuyla yer aldigi organizasyonda sporcularin mücadelesi renkli görüntüler olusturdu.

Sosyal medyadan belirlenen 6 kisi ise "korkusuzlar" etabinda jet ski'ye bindirilerek nabiz testleri yapildi, en az heyecanlanan kisiye hediyeler verildi.

Daha sonra yarismalarda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

- "Erzurum'u doga ve su sporlari merkezi haline getirecegiz"

Erzurum Büyüksehir Belediye Genel Sekreter Yardimcisi Murat Altundag, AA muhabirine, iki yildir düzenlenen etkinligin bu sene festivale dönüstügünü söyledi.

Kis turizmi yönüyle Erzurum'un dünyaca bilindigini vurgulayan Altundag, "Sehrimizi hep kis turizmi alaninda tanitmak yetmiyor. Su sporlarinda da artik Erzurum olarak 'biz de variz' demek için bu ekinligi yaptik. Ciddi anlamda katilimcilar oldu. Yaklasik 70 kentten ziyaretçilerimiz geldi. Onlar da keyifli zamanlar geçirdi. Erzurum'u doga ve su sporlari merkezi haline getirmek için çalismalarimiz devam ediyor." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA