Sisli'de Kadin Yankesicinin Yakalanma Ani Kamerada

Sisli’de trafik isiklarinda bekleyen kadinin etrafini saran üç yankesici kadin, Tunus uyruklu kadinin çantasindan cüzdani alip kaçmaya çalisti. Tunuslu kadinin, olayi fark ederek kadinin pesinden gitmesi ve polis ekiplerinin kadin sahsi yakaladigi o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Sisli'de Kadin Yankesicinin Yakalanma Ani Kamerada


Olay 29 Temmuz’da Sisli Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Sisli’de trafik isiklarinda bebek arabasiyla bekleyen Tunus uyruklu M.H. isimli kadinin etrafini saran üç yankesici kadindan ikisi kadini oyalamaya çalisti. G.D isimli kadin sahis ise karsiya geçmek için bebek arabasiyla bekleyen kadinin çantasindan cüzdanini aldi. Kadin durumu fark edince sahis kaçmaya basladi.

Tunuslu kadin, sahsi yakalamak için yönelirken Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü Motosikletli Polis Timleri kadini yakaladi, o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde 3 kadinin Tunuslu kadinin çevresini sarmasi ve ekiplerin kaçan kadini yakaladigi anlar görülüyor.

Tunus uyruklu M.H.’nin de sikayetçi oldugunu söylemesi üzerine Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin G.D. isimli kadin sahsa yönelik yaptigi POLNET sorgulamasinda, Küçükköy Sehit Tevfik Arslan Caddesinde açiktan hirsizlik, Zeytinburnu Sehit Bülent Üstün’de açiktan hirsizlik ve Sisli’de yankesicilik suçlarindan arandigi anlasildi. Olayin ardindan G.D. islemlerinin ardindan mahkemeye sevk edilirken, diger firari kadinlarin yakalanmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA