Mardin Valisi Demirtas Açiklamasi 'Asfaltlamada Hedefimizi Büyüttük'

Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, Artuklu ve Kiziltepe ilçelerinde devam eden yol yapim ve asfaltlama çalismalarini yerinde inceledi.

Mardin Valisi Demirtas Açiklamasi 'Asfaltlamada Hedefimizi Büyüttük'
Mardin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi kent merkezi ve ilçelerde yol yapim ve asfaltlama çalismalarini yogun bir sekilde sürdürürken Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas berberindeki Fen Isleri Daire Baskani Cebrail Aslan ile çalismalari yerinde inceleyerek çalismalarin son durumu hakkinda bilgiler aldi. Programa alinan yol düzenleme, asfalt ve alt yapi çalismalarina hiz verdiklerini belirten Vali Mahmut Demirtas, belediyenin her kurusunu yerinde degerlendirerek toplumun her kesimine yönelik hizmet ve çalismalar gerçeklestirme gayretinde olduklarini kaydetti.

Gerçeklestirilen yaklasik 350 milyonluk yatirimin yani sira yeni yatirimlar yapmak için gerekli çalismalari sürdürdüklerini dile getiren Vali Demirtas, “Göreve geldigimiz günden beri çalismalarimizi vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda sekillendiriyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak 79 adet proje yürütürken sehrimizin en önemli sorunlari arasinda yer alan yollar ile ilgili olarak daha önce belirlenen program dahilindeki yaklasik 500 kilometrelik asfaltlama çalismamiza ek olarak asfaltlamada hedefimizi büyüterek 500 kilometrelik yeni bir asfaltlama çalismasi daha gerçeklestirmek için ihaleye çikacagimizin müjdesini vatandaslarimiza vermek istiyorum. Sehrimizde asfaltlanmayan yer birakmamayi hedefliyoruz. Israfi engelleyerek tasarruf anlayisi ile hareket edip kaynaklarimizi sehrimize yatirima dönüstürmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar belediyenin her kurusunu vatandasimiza hizmet ve yatirim olarak degerlendirerek verdigimiz sözün fazlasini yerine getirmenin gayretindeyiz” dedi.

Incelemelerde bulundugu kirsal mahallelerde vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilanan Vali Demirtas, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Yapilan yol çalismalardan memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Vali Demirtas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA