Inegöllü Minikler Oyuncak Hikayesi Ile Eglendi

Inegöl Belediyesi’nin yildizlarin altinda açik hava kültür sanat etkinlikleri kapsaminda Cuma aksami düzenledigi “Oyuncak Hikayesi” isimli çocuk tiyatro gösterisi, minik seyircilere eglence dolu anlar yasatti. Amfi tiyatroyu dolduran çocuklar, oyuncakçi dedenin torunu Clara’nin oyuncaklar dünyasi yolculuguna eslik etti.

Inegöllü Minikler Oyuncak Hikayesi Ile Eglendi
Inegöl Belediyesi’nin düzenledigi “Yildizlarin Altinda Açik Hava Kültür Sanat Etkinlikleri” tüm hiziyla sürüyor. Pandemi nedeniyle uzun süre yapilamayan etkinlikler Temmuz ayi ile birlikte her hafta sonu farkli bir gösterim ile yeniden start almisti. Ücretsiz biletli ve pandemi kosullarina uygun sekilde gerçeklesen etkinlikler, dün aksam Oyuncak Hikayesi isimli çocuk tiyatro gösterisiyle devam etti. Oyuna Inegöllü minik izleyiciler ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

21.00’da Amfi Tiyatroda baslayan gösteride, oyuncakçi dedenin torunu Clara’nin oyuncaklar dünyasina yolculugu anlatildi. Murat Altinok’un yazip yönettigi oyuna, izleyici minikler de alkislar ve kahkahalariyla dahil oldu. Dogum gününde Clara’nin dedesinin oyuncak dükkaninda buldugu eski bir kitap, sihirli bir yolculugun anahtari olur. Oyuncaklar Ülkesine yapilacak bu yolculukta Clara’ya oyuncak dostlari Teneke Sovalye, Balerin, Dinozor Boni ve Kursun Asker eslik eder. Bu macerada arkadasligin, fedakarligin, cesaretin ve paylasmanin önemini yeniden kesfedecek olan kahramanlar, birbirinden ilginç akil oyunlari ile karsilasirlar. Iyiligin önemini vurgulayan güzel bir son ile tamamlayan oyunu ilgiyle izleyen çocuklar, oyun içerisinde yer alan danslar, etkileyici kostümler ve isik efektleri ile unutulmaz bir gece yasadi.
Kaynak: İHA