Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay'dan Konya'da 7 Kisinin Öldürüldügü Olaya Iliskin Açiklama Açiklamasi

'Ülkemizdeki birlik ve beraberligi baltalamak isteyen çevrelerin olaylari baska bir yöne çekmeye çalismasi sasirtici degildir. Kardesligimiz üzerinden yapilacak provokasyonlara asla müsaade etmeyecegiz'

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Konya'da ayni aileden 7 kisinin öldürüldügü olaya iliskin, "Ülkemizdeki birlik ve beraberligi baltalamak isteyen çevrelerin olaylari baska bir yöne çekmeye çalismasi sasirtici degildir. Kardesligimiz üzerinden yapilacak provokasyonlara asla müsaade etmeyecegiz." ifadesini kullandi.

Oktay, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Konya'da yasanan katliamda hayatini kaybeden vatandaslara Allah'tan rahmet, ailelerine sabir ve bassagligi dileyerek sunlari kaydetti:

"Faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi için çalismalar hassasiyetle sürdürülmektedir. Ülkemizdeki birlik ve beraberligi baltalamak isteyen çevrelerin olaylari baska bir yöne çekmeye çalismasi sasirtici degildir. Kardesligimiz üzerinden yapilacak provokasyonlara asla müsaade etmeyecegiz."
Kaynak: AA