Baskan Yilmaz, Yangin Bölgelerinde Inceleme Yapti

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, orman yangininin devam ettigi Silifke ve Aydincik ilçelerini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldi ve incelemelerde bulundu.

Baskan Yilmaz, Yangin Bölgelerinde Inceleme Yapti
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, yangin bölgelerinde yetkililer ve belediye baskanlariyla görüserek bilgiler alan Baskan Yilmaz, yangin bölgelerinde inceleme yapmak üzere İçel’e gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Muhterem Ince’yi, İçel Valisi Ali Ihsan Su, ilçe protokolü, askeri erkan ve güvenlik güçleriyle birlikte karsiladi.

“Tüm imkanlarimizla hemsehrilerimizin yanindayiz”

Toroslar Belediyesi olarak tüm imkanlariyla yangindan etkilenen vatandaslarin ve yangin söndürmede canla basla çalisan görevlilerin yaninda olduklarini ve destek verdiklerini belirten Yilmaz, “Aydincik ve Silifke ilçelerimizde devam eden yanginlarin bir an önce söndürülmelerini temenni ediyoruz. Tüm hemsehrilerimize geçmis olsun” dedi.

Yilmaz, arasöz ve is makinelerini de bölgeye yönlendirdiklerini kaydederek, “Ülkemiz ve kentimiz açisindan son derece üzücü bir süreç yasiyoruz. Yangin, Aydincik ve Silifke ilçelerimizde devam ediyor. Büyük oranda kontrol altina alinmis olsa da tamamen bitmis degil. Devletimiz, tüm kurumlari ve imkanlariyla seferber olmus durumda. Bakan Yardimcimiz Muhterem Ince’yi agirladik. Toroslar Belediyesi olarak biz de destek olmak amaciyla yangin bölgesine geldik. Yangin söndürmek için gerekli alet, edevat ve is makinelerimizi getirdik. Ihtiyaca göre destegimizi devam ettirecegiz. Tüm hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimizi iletiyorum. Çalismalar 24 saat devam ediyor. Belediye baskani arkadaslarimiz, görevliler ve gönüllüler gece gündüz demeden canla basla çalisiyorlar. Ellerine, yüreklerine saglik. Toroslar ilçemizde de çok genis orman ve piknik alanlarimiz var. Bu alanlari hep birlikte korumamiz gerekiyor. Zabita ekibimiz ve tüm personelimizle teyakkuz halindeyiz. Bu alanlarimizda kontrollerimiz devam ediyor. Hemsehrilerimizden de kurakligin yogun oldugu bu süreçte azami ölçüde dikkatli olmalarini ve ates yakmamalarini istiyoruz. Köylerimize giren çikanlara da dikkat etmemiz lazim. Bu konuda hemsehrilerimizin destegini bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA