Baskan Seçer, Yangin Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, orman yanginlarinin devam ettigi Aydincik ve Silifke ilçelerine giderek, vatandaslara geçmis olsun dileginde bulundu. Bölge halkinin acisini paylasan Baskan Seçer, yangin söndürme çalismalari hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Baskan Seçer, Yangin Bölgesinde Incelemelerde Bulundu
Ilk olarak Aydincik merkezde yer alan ve bölge halkina 7/24 hizmet veren Mobil Mutfak Tirina giden Seçer, orada da vatandaslara geçmis olsun dileginde bulunup, çalisanlara kolayliklar diledi. Seçer, daha sonra yangindan etkilenen yerlere giderek, bölge halki ile bir araya geldi, yangin söndürme çalismalarini yakindan takip etti.

Seçer’e ziyaretlerinde CHP İçel Milletvekili Alpay Antmen, Büyüksehir Belediyesi bürokratlari ve daire baskanlari eslik etti. Yangindan etkilenen bölgelere giden ve vatandaslarin yaninda olan Seçer, yangin söndürme çalismalarinda görev alan itfaiye çalisanlarina kolayliklar diledi. Seçer, yangindan seralari, evleri, tarlalari ve bahçeleri zarar gören vatandaslar ile bir araya gelip acilarini paylasti. Yetkililerden de bölgede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi alan Seçer, ayrica diger illerden çalismalara destek vermeye gelen itfaiye çalisanlarina da kolayliklar diledi.

Büyüksehir Belediyesi ekipleri tüm hizmetlerini bölgeye seferber etti

Öte yandan, Büyüksehir Belediyesi itfaiye araçlari, arazözler ve is makineleri ile bölgede süren yangini söndürmek için mücadeleye devam ediyor. Mobil Mutfak Tiri ile sicak yemek, çorba, ayran ve su destegi ile vatandaslara hizmet verilirken, mobil saglik ekipleri de yangindan etkilenen vatandaslara hizmet sunuyor.

Yanginda yaralanan yabani hayvanlar ve kedi, köpek gibi sokakta yasayan hayvanlarin tedavi ve bakimi için de veteriner hekimlerin hazir bulundugu Hayvan Nakil Araci da bölgede yer aliyor. Büyüksehir ayrica hayvanlara mama destegi de sagliyor.
Kaynak: İHA