AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Gaziemir'de Esnafla Bir Araya Geldi

AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Gaziemir’de esnafla bir araya geldi, vatandaslarin taleplerini ve sorunlarini dinledi.

Çankiri, yaptigi açiklamada Gaziemir’deki en büyük sorunlardan birinin kentsel dönüsüm oldugunu belirtti. Kentsel dönüsüm sorunun çözülememesinden dolayi birçok altyapi sorununun da çözümsüz kaldigini kaydeden Çankiri, "Kentsel dönüsüm ciddi bir istir, altyapi ile üst yapi birlikte tasarlanmali ve bütüncül olarak yürütülmelidir. Aktepe-Emrez mahallelerimizde büyüksehir yönetimi tarafindan bütüncül bir çalisma yapilmasi düsünülmedigi açik bir biçimde görülüyor." dedi.

Çankiri, özellikle sehir nüfuslarinin asiri bir sekilde artmasiyla Türkiye'de de hizli ve yaygin konut üretiminin zorunlu hale geldigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Bu noktada AK Parti hükümetleri dönemlerinde çevre ve sehircilik alaninda mega projeler hayata kazandirildi. Bu projeler kapsaminda sehirlerimizde kentsel dönüsüme ivme kazandirdik. 81 ilde gerçeklestirilen 300'den fazla ziyaretle Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in ortaya koydugu sehircilik vizyonunu hayata geçirmenin gayretiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz."

Kaynak: AA