Anadolu Üniversitesi Ile Ürdün Princess Sumaya For Technology Üniversitesi Arasinda Protokol Imzaladi

Anadolu Üniversitesi ile Ürdün Princess Sumaya for Technology Üniversitesi arasinda isbirligi protokolü ve dostluk anlasmasi imzalandi.

Anadolu Üniversitesi Ile Ürdün Princess Sumaya For Technology Üniversitesi Arasinda Protokol Imzaladi
Rektörlük senato salonunda gerçeklestirilen imza törenine Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Princess Sumaya University for Technology Rektörü Prof. Mashhoor Al-Refai, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. Ibrahim Kaya’nin yani sira Ürdün Princess Sumaya for Technology Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Koordinatörü Prof. Omar Mousa Hasan Bani Ahmad katildi.

Törende ayrica Anadolu Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Biriminden Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Gamze Alper ve Ögr. Gör. Lili Feng de hazir bulundu. Anadolu Üniversitesi adina Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Princess Sumaya University for Technology adina Prof. Mashhoor Al-Refai protokole imza atti.

Isbirligi anlasmasiyla ortak projeler, seminerler, konferanslar ve akademik workshoplar ile bilgi teknolojileri, iktisat-isletme ve sosyal bilimlerin yani sira egitim alaninda her iki üniversite bilesenlerine nitelikli egitim-ögretim firsatlari sunmak amaçlaniyor. Bu amaç çerçevesinde iki üniversite arasinda akademik ve kültürel degisim olanagi saglamak adina hem akademik ve idari personel hem de ögrenci degisimleri öngörülüyor. Bununla birlikte lisansüstü egitim burslarinin hayata geçirilmesi de planlaniyor.
Kaynak: İHA