Baskan Hasan Kilca Mesai Arkadaslariyla Bayramlasti
Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Kurban Bayrami sonrasi ilk mesai gününde belediye hizmet binasi ve tesislerde belediye personeliyle salgin kurallari çerçevesinde bayramlasti.

“Hizmet ve projelerimizle Karatay’in çehresi degisiyor”
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca; bayram mesaisi süresince özverili gayretleri dolayisiyla çalisma arkadaslarina tesekkür ederek Karataylilarin huzuru, konforu ve mutlulugu için çalisma arkadaslariyla birlikte yeni basari hikâyeleri yazmaya devam edeceklerini söyledi.
Baskan Hasan Kilca, belediye olarak her zaman Karatay’a deger katan hizmet üretmenin gayretinde olduklarini belirterek, “Hemsehrilerimizin huzuru, mutlulugu ve konforu için bu bayramda ekip arkadaslarimizla birlikte mesai kavrami gözetmeden çalisiyoruz. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Bu baglamda da belediyemizdeki her bir personelimizin ayri bir kiymeti ve ayri bir önemi var bizler için. Her birinizin ilçemize ve insanimiza güzellikler kattiginizi görüyoruz. Sizlerin ne zorluklarla evinize ekmek götürdügünüzü biliyorum. Belediye olarak personellerimizin daha güvenli ve konforlu ortamda çalismasi için neredeyse tüm is makinelerimizi degistirdik. Bundan sonra da üstümüze düseni yapmaya devam edecegiz. Hedefimiz, ilçemizin ve sehrimizin mutluluguna katki sunacak her türlü çalismaya katkida bulunmak. Bu yil 40’a yakin mahalle parkini hizmete açmis olacagiz. Lavanta Bahçesi, Piknik Bahçesi, Hobi Bahçesi, parklari, sosyal tesisleri ve daha birçok yatirimla Karatay’imizin çehresi degisiyor. Bu yatirimlarimizi hayata geçirirken bizlerin en önemli yardimcilari siz kiymetli mesai arkadaslarimiz. Karatay Belediyesi olarak çalisma arkadaslarimizla basari hikâyeleri yazmaya devam edecegiz. Bu vesileyle hizmetlerimizi hemsehrilerimize ulastirmamizda araci olan tüm mesai arkadaslarima çok tesekkür ediyorum” dedi.
