Sehit Astsubay Fatih Güney Son Yolculuguna Ugurlandi

Suriye’deki Firat Kalkani bölgesinde teröristlerin saldirisi sonucu sehit düsen Ordulu Istihkam Astsubay Çavus Fatih Güney, memleketi Ordu’nun Akkus ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Sehit Astsubay Fatih Güney Son Yolculuguna Ugurlandi
Suriye’de Firat Kalkani bölgesinde teröristler tarafindan düzenlenen hain saldirida sehit olan 2 askerden biri olan Ordulu Istihkam Astsubay Çavus Fatih Güney’in cenazesi, ilk olarak Gaziantep Havalimani’ndan Ordu-Giresun Havalimani’na getirildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu milletvekilleri Senel Yediyildiz ve Metin Gündogdu, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, Altinordu Belediye Baskani Askin Tören ve askeri erkan tarafindan karsilanan sehidin naasi, sonrasinda da memleketi Akkus içesi Akpinar Mahallesi’ne ugurlandi.

Hidayet ve Emriye çiftinin 4 çocugundan biri olan 26 yasindaki sehit Güney için, Akpinar Mahallesi’nde bulunan Yeniköy Ilkokulu’nda cenaze töreni düzenlendi.

Nurgül, Onur ve Aynur isminde kardesleri de bulunan sehidin ailesi burada taziyeleri kabul etti. Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, sehit babasi Hidayet Güney’i teselli etti.

Cenaze töreninde ilk olarak sehidin özgeçmisi okundu. Alinan helalligin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasi Sehit Istihkam Basçavus Fatih Güney, mahalledeki aile kabristanligina defnedildi.

Cenaze törenine, Ticaret Bakan Yardimcisi Sezai Uçarmak, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol, askeri erkan, sehidin yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA