TEM Otoyolu Bolu Dagi'nda Zincirleme Kaza Açiklamasi 5 Yarali

TEM Otoyolu Bolu Dagi tünel çikisi Istanbul istikametinde meydana gelen zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi. Kazada 5 kisi yaralandi.

TEM Otoyolu Bolu Dagi'nda Zincirleme Kaza Açiklamasi 5 Yarali
Kaza, gece saatlerinde TEM otoyolu Bolu Dagi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Boludagi Tüneli çikisinda Istanbul istikametine gitmekte olan Oguz Y.’nin kullandigi 34 DLY 974 plakali otomobil, seyir halindeyken yavaslayinca ayni istikamete gitmekte olan Abdullah B.’in kullandigi 34 HG 4729, Yücel Y’nin kullandigi 34 ZF 1720 ve Vedat E.’in kullandigi 34 PN 1641 plakali araçlar çarpisti. Kazada sürücüler Abdullah B. ve Vedat E. ile birlikte Mehmet B., Fatma B. ve Ecrin B. yaralandi.

Yaralilar; saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan Düzce’de ki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindilar.

Kazayla ilgili olarak inceleme baslatilirken kaza nedeniyle TEM otoyolu Istanbul istikametine trafik uzun süre kapali kaldi. TEM Otoyolundaki araçlar ise Abant giselerinden D-100’e yönlendirildi. Araçlarin yoldan kaldirilmasiyla trafik normale döndü.
Kaynak: İHA