Tuzla'da Açik Hava Etkinliklerine Vatandaslardan Yogun Ilgi

Türkiye’nin en fonksiyonel parki olan Tuzla Belediyesi Selale Egitim Parki içerisinde bulunan Amfi Tiyatro’da düzenlenen sinema gösterimleri, yetiskin ve çocuk tiyatrolarina vatandaslar yogun ilgi gösteriyor.

Tuzla'da Açik Hava Etkinliklerine Vatandaslardan Yogun Ilgi
Tuzla Belediyesi, koronavirüs salgini nedeniyle aylardir evlerinde kalan vatandaslarin keyifli vakit geçirmeleri için kültür etkinliklerini artirarak sürdürüyor. Türkiye’nin en fonksiyonel parki olan Tuzla Belediyesi Selale Egitim Parki içerisinde bulunan Amfi Tiyatro’da düzenlenen etkinliklere vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Çocuklar için, çocuk tiyatrosu, animasyon ve ilizyon gösterileri düzenlenirken yetiskinler için yetiskin tiyatrosu ve yerli filmlerin gösterimleri yapiliyor. Koronavirüs salgini nedeniyle alinan tedbirler kapsaminda maske, mesafe ve hijyen kurallarinin dikkat edildigi etkinlikler her aksam düzenleniyor.

“7’den 70’e tüm Tuzlalilar için etkinlikler düzenliyoruz”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Türkiye’nin en fonksiyonel parki olan Selale Egitim Parki’nda 7’den 70’e tüm Tuzlalilar için etkinlikler düzenliyoruz. Koronavirüs salgininin ülkemizde görüldügü ilk andan itibaren evlerinde kalarak, sürecin hafiflemesine katkida bulunan tüm vatandaslarimiz için artik açik havada daha güzel vakit geçirme zamanidir. Zor günlerin ardindan bizler tedbirlere uyarak etkinliklerimize yön verirken, vatandaslarimizin da kisisel tedbirlerini alarak maske, mesafe ve temizlik kurallarina özen göstererek etkinliklerimize katilimlarini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA