Sanliurfa Valisi Erin, Bayram Tatili Trafigini Havadan Ve Karadan Denetledi Açiklamasi

'Yarindan itibaren baslayacak bayram dönüsleri nedeniyle artacak bir yogunlugu bekliyoruz. Arkadaslarimiz gece gündüz sahadalar, gerekli uyarilari, denetimleri gerçeklestiriyorlar'

Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, kentteki Kurban Bayrami trafigini, alinan tedbirleri havadan ve karadan denetledi.

Vali Erin, beraberinde Il Jandarma Komutani Tuggeneral Metin Düz ve Il Emniyet Müdürü Selçuk Dogus ile, kentin Gaziantep, Diyarbakir, Mardin ve Adiyaman'a baglantisini saglayan kara yollarinin yani sira trafik ve jandarma yol denetim noktalarini, helikopterle inceledi. Erin, kent genelinde gerçeklestirilen denetimlerle ilgili bilgi aldi.

Vali Erin, AA muhabirine, Kurban Bayrami tatili süresince trafik kazalarinin en alt düzeye indirilmesi amaciyla bayram öncesi denetimlere baslayan polis ve jandarma ekiplerinin, çalismalarini sürdürdügünü belirtti.

Bayram süresince seyahatlerin arttigini animsatan Erin, kolluk kuvvetlerinin, vatandaslarin can ve mal kaybi yasamamasi için gece, gündüz demeden çalismalarinin devam ettigini belirtti.

Erin, kent genelinde denetimlerin hem havadan hem de karadan devam edeceginin altini çizerek, "Yarindan itibaren baslayacak bayram dönüsleri nedeniyle artacak bir yogunlugu bekliyoruz. Arkadaslarimiz gece gündüz sahadalar, gerekli uyarilari, denetimleri gerçeklestiriyorlar. Vatandaslarimiza da çagrimiz, bayrami bayram tadinda geçirelim. Yola çikacak bütün vatandaslarimiza çagrimiz, mutlak suretle trafik kurallarina uysunlar, hiz limitlerine kesinlikle riayet etsinler. Yarim saat, 1 saat geç varsinlar ama güvenlik içerisinde gidecekleri yere varsinlar. Emniyet kemerini mutlaka taksinlar, sürücülerden özellikle araç kullanirken cep telefonunu kullanmamalarini rica ediyoruz." diye konustu.

Bayram süresinde sahada vatandaslarin can ve mal güvenligini saglamak üzere çalisan tüm ekiplere tesekkür eden Erin, üzücü hiçbir kazanin yasanmadigi bir bayram olmasini temenni etti.
Kaynak: AA