Saglik Çalisanlari Motivasyon Etkinliginde Bir Araya Geldi

Aydin Il Saglik Müdürlügü, Aydin Il Kültür ve Turizm Müdürlügü ve Kusadasi Otelciler Ve Yatirimcilar Dernegi tarafindan Covid-19 salgini süresince fedakarca çalisan ve çalismaya devam eden saglik personelleri için etkinlik düzenledi.

Saglik Çalisanlari Motivasyon Etkinliginde Bir Araya Geldi
Pandemi süresi içerisinde saglik çalisanlari özveri, fedakarlik ve cesaretle görevlerini yerine getirirken, bu çaba Aydin Il Saglik Müdürlügü tarafindan unutulmadi. Bu dönemde özveri ile çalisan saglik çalisanlari için motivasyon etkinligi düzenlendi.

Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz yaptigi açiklamada, “ Genel anlamda saglik hizmetleri bir bütünlük içerisinde gerek acil saglik hizmetleri gerek birinci basamak gerekse ikinci üçüncü basamak olmak üzere bir bütünlük içerisinde koordine edilmesi gereken ve 7/24 hassasiyet gerektiren bir kamu hizmeti. Bir anlamda yaptigimiz is, kaya’yi yukariya itmek gibi hiç durup dinlenmeden sürekli ayni motivasyon ve özveriyle yürütülmesi gereken bir hizmet kolu. Iste bu sebepten dolayi bizlerde birlikte çalistigimiz arkadaslarimizin moral ve motivasyonlarini en yüksek düzeyde tutmak amaciyla farkli vizyonlar gelistirme çabasi içerisindeyiz. Bu düsüncelerle Il Kültür Turizm Müdürlügümüze düsüncemizi anlattigimizda onlarda bütün enerjileriyle saglik çalisanlarina destek olmak amaciyla organizasyonumuza kol kanat gerdiler ve bugün özellikle sahada 4D grubundaki çok kiymetli çalisma arkadaslarimizi Kusadasi’ndaki otellerimizde misafir etme ve onlari agirlama sansina sahip olduk. Elbette burada en büyük tesekkürü Il Kültür Turizm Müdürümüz Umut Tuncer beyefendiye ve Kusadasi’ndaki otelcilerimize özellikle Kusadasi Otelciler Ve Yatirimcilar Dernegi (KODER) Baskanimiz Tacettin Özden beyefendiye de iletiyor sükranlarimizi arz ediyorum. Ayrica organizasyonumuz bizzat desteklerini esirgemeyen ÖZ Saglik-Is Sendikasi Aydin Il Baskani Nefise Sahin ‘e ayrica tesekkür ediyoruz. Saglik personellerimizin motivasyonlarini artirmak adina ilerleyen dönemlerde belli araliklarla etkinligimiz devam edecektir. Kiymetli arkadaslarimin huzur dolu bir tatile geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA