Mugla Ve Turistik Ilçelerinde Bayram Yogunlugu Yasaniyor

Mugla ve turistik ilçelerinde, Kurban Bayrami dolayisiyla yasanan yogunluk devam ediyor.

Bayrami firsat bilip Fethiye ilçesini tercih eden tatilciler, Ölüdeniz Mahallesi'ne giden yolda araç yogunlugu olusturdu. Araçlarini yol kenarina park eden bazi tatilciler, denize yürüyerek ulasti. Bölgede görev yapan jandarma ekipleri ulasimin aksamamasi için yogun çaba harciyor.

Hava sicakliginin 34, deniz suyu sicakliginin 29 derece ölçüldügü ilçede sicaktan bunalanlar, Belcekiz ve Kumburnu Plajlarinda yogunluga neden oldu. Adrenalin tutkunlari ise Babadag'dan yamaç parasütüyle uçus yaparak essiz Ölüdeniz manzarasini kus bakisi izleme firsati buldu.

Bodrum ilçesine gelenler, Milas-Bodrum kara yolu ile Yokusbasi Mahallesi, Kibris Sehitleri Caddesi, Konacik Beykikkirlar mevkisinde trafikte yogunluk olusturdu. Sicak havadan bunalan tatilciler, ilçedeki plajlarda denize girerek serinlemeye çalisti. Bazi turistlerin ormanlik alanlarda çadir kurdugu görüldü.

Öte yandan, Bodrum çikis istikametinde de zaman zaman trafik yogunlugu olustugu görüldü.

Marmaris'e giris noktalari ile Datça kara yolunda zaman zaman trafik yogunlugu olustu. Içmeler, Uzunyali sahilleriyle Marmaris Belediyesi Halk Plaji'na gelen tatilciler de güneslendi, denizin keyfini çikardi.

Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde de trafikte yogunluk yasandi. Bazi tatilciler ünlü Gökova Körfezi'nde mavi tura çikarken kimileri de rüzgar sörfü yapmayi ve kanoya binmeyi tercih etti.

Kaynak: AA