Diyarbakir'da Düzensiz Göçmenlere Operasyon

Diyarbakir Il Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Sube Müdürlügü ekipleri, çevik kuvvet polislerinin destegiyle Diyarbakir Sehirler Arasi Otogarda düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapti. Operasyonda çok sayida düzensiz göçmen yakalanirken, polis ekipleri bulduklari göçmenleri yemek yemelerini bekledikten sonra polis aracina bindirdi.

Diyarbakir'da Düzensiz Göçmenlere Operasyon
Diyarbakir Il Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Sube Müdürlügü ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapildi. Ekipler bu kapsamda çok sayida göçmenin bulundugu sehirlerarasi otobüs terminaline operasyon öncesi sivil polisler otogar içerisinde ve çevresinde düzensiz göçmenlerin kaldigi yeri tespit ettikten sonra operasyon baslatti.

Polis yemek yemlerini bekledi

Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekiplerinin de katilimiyla düzenlenen operasyonda çok sayida düzensiz göçmen yakalanirken, hayirseverler tarafindan verilen yemegi yiyen bazi göçmenlerin basinda bekleyen polis, yemek bitiminin ardindan göçmenleri polis aracina bindirdi.

Göçmenler sinir disi edilecek

Düzensiz göçmenler, polis ekipleri tarafindan Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Sube Müdürlügüne götürülerek yapilacak islemlerin ardindan sinir disi edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA