Baskent'te Takla Atan Otomobilde 6 Kisi Yaralandi

Ankara’da sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu çelik bariyere çarpan otomobil, takla atarak durabildi. Hurdaya dönen araçta bulunan 6 kisi yaralanirken, 2’sinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Baskent'te Takla Atan Otomobilde 6 Kisi Yaralandi
Olay, Ankara - Eskisehir yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 PB 7811 plakali araç sürücüsü A.K.’nin (61) asiri hiz yapmasindan dolayi yoldan çikarak çelik bariyerlere çarpti. Çarpmanin etkisiyle taklalar atmaya baslayan araç yaklasik 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada sürücü A.K. ile araç içerisindeki F.K. (61), N.K. (11), S.A. (45), N.A. (16) ve Ö.A. (41) yaralandi. Olayin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilan yaralilardan F.K. ile N.A.’nin durumunun agir oldugu ve hayati tehlikelerinin oldugu ögrenildi. Olayla ilgili incelemelerin devam ettigi belirtilirken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

Olayi sahit olan Mustafa Erten ise aracin süratinin fazla oldugunu söyleyerek, “Sürücü köprüyü geçer geçmez hakimiyetini kaybetti. Daha sonra takla açti araç. Iki tane yarali çocuk gördüm ve ambulansi aradim. Ambulans 10 dakika içinde hemen geldi ve yaralilari götürdü. Araçta biraz sürat vardi, tek basina kaza yapti. Bariyerlere çarpti takla atti. Polisi aradim, jandarmayi aradim” ifadelerini kullandi.

(Ali Nargüner - Bayram Türüdü /IHA)
Kaynak: İHA