Vali Özkan Açiklamasi 'En Büyük Telafi Tarihimizi, Kültürümüzü Taniyabilmektir'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Konya Valisi Vahdettin Özkan ile birlikte Sille Tabiat Okulunu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi.

Vali Özkan Açiklamasi 'En Büyük Telafi Tarihimizi, Kültürümüzü Taniyabilmektir'
Selçuklu Belediyesinin çatisi altinda faaliyetlerini sürdüren Sille Tabiat Okulu’nda ögrenciler dogada yasam egitimlerinin yani sira gündelik yasam bilgilerini ögreniyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Il Milli Egitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Selçuklu Kaymakami Ömer Hilmi Yamli, Selçuklu Ilçe Milli Egitim Müdürü Turan Kayacilar ile birlikte Sille Tabiat okulunu ziyaret etti. Baskan Pekyatirmaci ve Vali Özkan ögrencilerin yaptigi faaliyetlerine eslik ederek verilen egitimler hakkinda bilgiler aldilar. Protokol daha sonra ögrencilerin beceri atölyelerini de ziyaret ederek ögrencilerin çalismalarini inceledi.

Vali Özkan’dan Selçuklu Belediyesine tesekkür

Tabiat okulu için sagladigi imkanlar için Baskan Ahmet Pekyatirmaci nezdinde Selçuklu Belediyesine tesekkür eden Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Sizleri tebrik ediyoruz, egitim ve doga sevgisi açisindan örnek bir faaliyet. Biz de çok güzel istifade ettik. Tamamen çevre dostu, çevreye duyarli nezih bir sekilde onlara bir estetik kazandirarak bu güzel sedayla birlestirerek kompozisyon mükemmel, gençlerimizi tebrik ediyoruz, ögretmenlerimizi tebrik ediyoruz, Selçuklu Belediye Baskanimiza böyle bir ortam için tesekkür ediyoruz. En büyük telafi tabiatla iç içe yapilan faaliyettir, en büyük telafi tarihimizi, kültürümüzü taniyabilmektir” dedi.



“Daha çok çocugumuza ulasmak istiyoruz”

Sille Tabiat Okulunda telafi egitimleri ile egitimin devam ettigini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Sille Tabiat okulumuz ögrencilere dogal yasamin yaninda günlük hayatta kullanacaklari bilgilerin egitimini vermeye çalisiyoruz. Burada gönüllü ögretmenlerimiz özverili çalismalariyla ögrencilerin yasamina katkida bulunuyor. Insallah ögrencilerimiz hayatlarinin geri kalaninda bu bilgileri kullanacaklar. Bugün Valimizle burayi gezdik. O da buradaki faaliyetlerin ögrencilere büyük katki sagladigini düsünüyor. Insallah burada faaliyetlerimizi daha çok çocugumuza ulastirmayi hedefliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA