(Özel) Normallesmeyle Birlikte Dünyaca Ünlü Kaputas Plaji'na Yogun Ilgi

Antalya’nin Kas ilçesinde kumu ve turkuaz rengiyle dünyaca ünlü Kaputaj Plaji, normallesmeyle birlikte yerli ve yabanci turistlerin akinina ugradi.

(Özel) Normallesmeyle Birlikte Dünyaca Ünlü Kaputas Plaji'na Yogun Ilgi
Antalya’nin Kas ilçesine 20 kilometre uzakliktaki altin sarisi kumu ve turkuaz renkli suyuyla ünlü Kaputas Plaji, normallesmenin ilk günlerinde ziyaretçi akinina ugradi. Dag ile denizin arasina sikisan Kaputas Plaji, yesili ve maviyi bir arada sunmasiyla yerli ve yabanci binlerce misafirin ilgi odagi oluyor. Kas-Kalkan yolu üzerinde araçlarini yol kenarina park eden ziyaretçiler, daha sonra 187 basamak inerek plaja ulasiyor. Korona virüs sürecinde baslayan normallesmeyle birlikte ünlü plaj, yerli ve yabanci turistlerin akinina ugradi. Ziyaretçiler hem plaji yüksekten gören seyir noktalarindan hem de altin rengi kumlarin üzerinde öz çekim yapmayi da ihmal etmedi.

Kas Belediyesi tarafindan isletilen plajda korona virüs tedbirleri de ön planda yer aliyor. Plajin girisinde tedbirlere iliskin bilgiler yer alirken, plajdaki yerlesimin de sosyal mesafe kurali gözetilerek yapildigi görüldü.



"Rengi çok güzel"

Duygu Salk, tatilini Antalya’da geçirdigini ifade ederek, “Kaputaj Plaji’nin güzelligini biliyoruz. Birkaç kez niyetlenmistik ama gelememistik. Çok sicak bir hava var, normallesmenin de ilk günleri. Plajin rengi çok güzel, ünlü bir yer zaten. Görüntüsü bile yeter. Kisitlamalar bizi etkilemisti, simdi nefes aldigimizi hissediyoruz. Yine sosyal mesafe ve maske kuralina dikkat edip tatilimizi yapacagiz” diye konustu.

Görev yaptigi Bitlis’ten memleketi Antalya’ya tatile geldigini belirten Sinem Gül, “Ailem Antalya’da yasiyor. Bir haftadir buradayim. Normallesmenin basladigi bugünlerde Antalya’ya mutlaka herkes gelsin. Bugün Kaputaj Plaji’na geldik ve kalabalik. Suyu çok güzel, burali olsam da ilk kez geldim. Gelip görülmesi gereken bir yer” dedi.

Kaynak: İHA