Salihli'de Camiler Bayrama Hazir

Salihli Belediyesi, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde ilçe merkezi ile mahallelerde bulunan camileri bastan asagi temizleyerek bayrama hazirladi.

Salihli'de Camiler Bayrama Hazir
Salihli Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde olusturulan ekip tarafindan, Kurban Bayrami öncesinde ilçe merkezi ile kirsal mahallelerdeki camilerin genel temizlikleri yapilarak halilari yikandi. Ekipler, camilerin hali, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaslarin kullandigi tüm alanlarda detayli bir temizlik ve hijyen çalismalari gerçeklestirdi.

Vatandaslarin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmesini saglamak için tüm tedbirleri aldiklarini ifade eden Belediye Baskani Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak manevi degeri bizler için çok yüksek olan Ramazan ayinda, bayramlarda ve yil boyunca camilerimizin temizligi konusunda üzerimize düsen sorumlulugu yerine getiriyoruz. Vatandaslarimizin huzur içerisinde namaz kilmasi için camilerimizin temiz olmasi çok önemli. Ekiplerimiz, genel temizlik çalismalarini tamamlayip camilerimizi daha temiz hale getirerek, halkimizin daha rahat ve daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarini saglamaktadir. Simdiden tüm hemsehrilerimin bayramini kutlar, sevdikleriyle beraber saglikli ve mutlu bayram tadinda günler dilerim” dedi.

Kaynak: İHA