Kayseri Valisi Günaydin, 15 Temmuz Sehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, 15 Temmuz sehitlerinin ailelerine ziyarette bulundu.

Valilikten yapilan yazili açiklamaya göre, Günaydin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programi kapsaminda, sehit Komiser Yardimcisi Cennet Yigit ve sehit Komiser Yardimcisi Kübra Doganay’in ailelerini ve sehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

Ilk olarak Bünyan ilçesinde bulunan sehit Yigit’in ailesini ziyaret eden Günaydin, burada yaptigi konusmada, "Sehidimizin kahramanligini ve sizlerin fedakarligini aziz milletimiz asla unutmayacaktir." ifadesini kullandi.

Sehit Cennet Yigit’in kabrini ziyaret eden Günaydin, dua ederek, karanfil birakti.

Daha sonra Yesilhisar ilçesinde bulunan sehit Doganay’in ailesini ziyaret eden Günaydin, sehidin ailesi ile bir süre sohbet ederek, "Her zaman sehit ailelerimizin ve gazilerimizin yaninda olacagiz, sehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacagiz." açiklamasinda bulundu.

Sehit Doganay’in kabrini de ziyaret eden Günaydin, burada dua edip, karanfil birakti.

Ziyaretlere, Il Jandarma Komutan Vekili Yarbay Murat Nesed Büyüker, Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Kaymakami Ömer Sahin, Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, Yesilhisar Kaymakami Fatih Bayram ve Yesilhisar Belediye Baskani Halit Tasyapan da eslik etti.

Kaynak: AA