CHP Genel Baskan Yardimcisi Veli Agbaba, Kocaeli'de Temaslarda Bulundu Açiklamasi

'Zincir marketleri terbiye edecegiz. Bu ülkenin topraklarindaki degerleri tekrar bu ülkenin esnaflarina verecegiz'

CHP Genel Baskan Yardimcisi Veli Agbaba, "Zincir marketleri terbiye edecegiz. Bu ülkenin topraklarindaki degerleri tekrar bu ülkenin esnaflarina verecegiz." dedi.

Çesitli temaslarda bulunmak üzere Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gelen Agbaba, Türk Metal Gölcük Subesi'nde isçilerle bir araya geldikten sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Gölcük programi kapsaminda son olarak Gölcük Esnaf Odasini ziyaret eden Agbaba, burada yaptigi konusmada, hukukun üstünlügü, yargi bagimsizligi ve güçlendirilmis parlamenter demokrasiye vurgu yapti.

Agbaba, TBMM'de oylanan torba yasa teklifinde sirketlere kayyum atama ve memurlarin kararnameyle meslekten atilmasi yetkisi verildigini belirterek, "Bunlar öyle yetkiler ki baba, ogula vermez." ifadesini kullandi.

Agbaba, iktidara gelince Türkiye'ye liyakati getireceklerini ve israfa son vereceklerini söyledi.

Iktidara gelmeleri halinde esnaflara yönelik hayata geçirecekleri projelere deginen Agbaba, "Esnaflara sicil affi, bakanlik, faizlerin silinmesi vesaire... Zincir marketleri terbiye edecegiz. Bu ülkenin topraklarindaki degerleri tekrar bu ülkenin esnaflarina verecegiz." diye konustu.

Ziyaretlerinde Agbaba'ya CHP Parti Meclisi Üyesi ve Istanbul Milletvekili Yunus Emre ile CHP Kocaeli Il Baskani Özgür Harun Yildizli eslik etti.

Kaynak: AA