AYBÜ Saglik Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Koç'tan Belediye Baskani Demirbas'a Ziyaret

Ankara Yildirim Beyazit Üniversitesi (AYBÜ) Saglik Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Koç ve beraberindeki heyet Çubuk Belediye Baskani Baki Demirbas'i makaminda ziyaret etti.

Demirbas'a açilan yeni bölümler ve planladiklari projelerle ilgili bilgi veren Koç, üniversite faaliyetlerine verdigi destek nedeniyle tesekkür etti.

Ögrenci sayilarinin her geçen yil arttigina dikkat çeken Koç, "Göreve yeni atandim. Belediyemiz basta olmak üzere ilçedeki kamu kurum ve kuruluslari ve tüm sivil toplum kuruluslariyla is birligi içerisinde çalismak istiyorum. Özellikle de belediyemiz ile isbirliginde ilçenin ekonomik degerleri, tarim, hayvancilik ve turizmine yönelik projeler hazirlamak istiyoruz. Bu konuda çok donanimli hocalarimiz var. Sayin Rektörümüz Prof. Dr. Ibrahim Aydinli beyin özellikle bu bölgenin gelismesine katki vermemiz konusundaki talimatlari var’’ diye konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Demirbas ise Koç’a yeni görevinde basarilar diledi.

Ilçelerinin egitim sehri olma yolunda hizla ilerledigini dile getiren Demirbas, özellikle son zamanlarda üniversitenin varligini çok daha iyi hissetmeye basladiklarini kaydetti.

Yeni bölümler ve ilçeye gelecek ögrencilerin konaklama, barinma ve sosyal faaliyetleri konusunda bir degerlendirme yapma firsati bulduklarini anlatan Demirbas, "Insallah önümüzdeki günlerde üniversitemiz ile güzel projelere imza atacagiz" diye konustu.

Kaynak: AA