Kazada Yaralanan Hamile Esinin Elini Ambulansa Kadar Birakmadi
Antalya’da iki caddenin kesistigi kavsakta ticari araç ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi. Kazada yaralanan hamile kadin, bank üzerinde saglik ekibini beklerken, esi bir an bile elini birakmadi.

Kazanin ardindan ortalik savas alanina dönerken, yaralanan Çigdem B. ve Fethi Mert D. araçlardan çikarilarak kaldirima yatirildi. Hamile oldugu ögrenilen ve kaldirimdaki bankin üzerine yatirilan Çigdem B.’nin esi, ambulans gelene kadar esinin elini bir an bile birakmadi.
Öte yandan, kaza yapan sürücülerden biri görüntü alan habercilere kendilerini çekmemesi konusunda tepki gösterirken, kucaginda bebek olan bir kadin da kamerayi kapatmaya çalisti. Çevredeki vatandaslarin evlerinden tepki göstermesi üzerine, öfkeli sürücü bu kez de basin mensubunu birakip balkondan seslenen vatandaslara sözlü saldirida bulundu.
Yaralilar 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilirken, saglik durumlarinin iyi oldugu bildirildi.
