Sancaktepe'de Açik Havada Yazlik Sinema Günleri Basladi

Sancaktepe Belediyesi’nin her yil düzenlemis oldugu açik havada yazlik sinema günleri basladi. Sancaktepe Belediye binasinin önünde gerçeklestirilen etkinlikte, yazlik sinemayi izlemeye gelen vatandaslara patlamis misir ve gazoz ikram edildi.

Sancaktepe'de Açik Havada Yazlik Sinema Günleri Basladi
Sancaktepe Belediyesi’nin her yil düzenledigi, pandemi dolayisiyla ara verilen sinema günleri basladi.

Etkinlik, sosyal mesafe ve hijyen kurallarina uygun sekilde düzenlendi.

Genç yasli 7’den 70’e tüm yas guruplari düsünülerek hazirlanan etkinlikte “Selvi Boylum Al Yazmalim” seyirci ile bulusurken, etkinlige Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü de katildi.

Açik havada yazlik sinema filmi izlemek için alana gelen vatandaslara gazoz ve patlamis misir ikraminda bulunuldu. Yazlik sinema öncesi alanda sanatçilar konser verdi. Sancaktepeli vatandaslar doyasiya eglendi. Yaz gecelerinin vazgeçilmez etikliklerinden biri haline gelen açik hava sinema günlerine katilan Sancaktepeli vatandaslar kurulan dev ekranda ailece izledikleri filmlerle açik havada sinema keyfini yasadilar. Yaz boyunca hafta sonlari devam edecek olan yazlik sinema günlerinde birbirinden güzel filmler Sancaktepeli izleyiciler ile bulusturulacak.

Sancaktepeli, vatandaslar sicak yaz aksamlarinda Sancaktepe Belediyesi’nin sinema günlerinde bulusacak

Etkinlik hakkinda bilgi veren Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü, "Bu aksam burada belediyemizin hemen yanindaki bahçede, geçtigimiz haftadan baslamak üzere her hafta sonu film gösterimi ve konser yapacagiz. Geçtigimiz hafta ilk düzenledigimiz etkinligimize çok ragbet oldu. Biz de devam ettirme karari aldik. Yaz boyunca hava müsait oldugu zamanlarda açik hava konserimiz ve yazlik sinema filim gösterilerimiz devam edecek. Ayrica buradaki misafirlerimize gazoz ve misir ikram ederek açik hava sinema gelenegini yasatmis oluyoruz. Halkimizin göstermis oldugu ilgiye çok tesekkür ediyorum" dedi.

Etkinlige katilan Yaren Degmenci ise, "Çok fazla güvenlik tedbiri alinmis benim çok hosuma gitti. Her yil bu etkinlikler yapiliyordu. Bu sene çok üzerinde durularak yapilmis. Ayrica açik hava sinemasi çok hosuma gitti. Baskanimiz Seyma Dögücü’ye çok tesekkür ediyorum" diye konustu.

Etkinlige katilan Gökdeniz Yilmaz da, "Pandemi sonrasi böyle bir etkinlik bekliyorduk. Pandemi dolayisiyla evlerimizdeydik. Bizim için çok güzel bir etkinlik. Sosyallesme adina ben çok mutlu oldum. Sancaktepe Belediye Baskanimiz Av. Seyma Dögücü’ye sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz" seklinde konustu
Kaynak: İHA