Karacabey'de Mevsimlik Isçilerin Kaldigi Çadirlar Yandi

Bursa’nin Karacabey ilçesinde mevsimlik tarim isçilerinin kaldigi 8 çadir yandi.

Karacabey'de Mevsimlik Isçilerin Kaldigi Çadirlar Yandi
Olay, Karacabey ilçesi Gönü Mahallesi’nde saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Dogu ve Güneydogu’dan Karacabey’e gelerek tarlalarda çalisan mevsimlik isçilerin kaldigi çadirlarin bulundugu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Alevler kisa sürede büyüyerek çadirlara siçradi. Vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri, 1 saatlik çalisma sonucu yangini söndürdü. Yanginda 8 çadir kullanilamaz hale gelirken, jandarma ve itfaiye ekipleri yanginin çikis nedenini arastiriyor.

Olay yerine gelen Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, "Gönü Mahallemizde mevsimlik tarim isçilerimizin kaldigi çadirlarda sebebi henüz tespit edilemeyen bir yangin meydana geldi. Küçük çocuklarimizin bu esnada çadirlarda olmasina ragmen, çok sükür ki bir can kaybimiz yok. Yangin kisa bir sürede yetkililerce kontrol altina alindi. Biz de suan Karacabey Belediyemizin asevinden yiyecek yardimi basta olmak üzere elimizden ne geliyorsa yardim edecegiz. Hep birlikte yaralari saracagiz. Burada yasayan vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Gönü Mahalle Muhtari Erol Yildirim ise, “Yangin haberini duydugu gibi hemen gelerek burada bizleri yalniz birakmayan Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan basta olmak üzere, yardimimiza kosan tüm kurum ve kuruluslara tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA