Uludag'da Ayi Ailesinin Renkli Görüntüleri...Köpegi Böyle Kovaladi

Uludag’da yavrulariyla birlikte sürekli yerlesime gelip çöp konteynerlerini deviren ve yiyecek arayan anne ayi bu sefer de bir köpekle renkli görüntüler olusturdu. Anne ayinin çöp konteynerini köpege kaptirmamak için büyük çaba sarf etmesi kameralara saniye saniye yansidi.

Uludag'da Ayi Ailesinin Renkli Görüntüleri...Köpegi Böyle Kovaladi
Uludag’da aç kalan ayilar, vatandaslarin çöp konteynerlerine biraktiklari yiyeceklerle karinlarini doyurmaya çalisiyor. Her geçen gün farkli görüntülerin ortaya çiktigi Sarialan bölgesinde aç kalan anne ayi, yine çöp konteynerinden yiyecek aramaya koyuldu. Bölgede bulunan köpeklerin de gelmesiyle çöp konteynerini sahiplenen ayi, köpegin yaklasmasina izin vermedi. Vatandaslarin saniye saniye çektigi görüntülerde, bir çocugun ayiya zarar gelmesinden korkmasi dikkat çekti. Ayinin yanlarina gelmesini isteyen çocuklar, ona bakabileceklerini söyleyerek herkesi güldürdü.

Çöp konteynerinin basindan hiç ayrilmayan ayi, köpegin araliksiz havlamasina aldiris etmedi. Bir ara kendine iyice yaklasan köpegin üzerine yürüyen ayi, onu korkutmayi basardi. Geçtigimiz günlerde de anne ayi ve iki yavrusunun karanlikta kalan çöp konteynirini sokak lambasinin altina tasimalari ve devirmeleri vatandaslar tarafindan kaydedilmisti.

Kaynak: İHA