Jandarma Traktör Kazalarini Önlemek Için Reflektör Dagitti

Il Jandarma Komutanligi traktör kazalarini önlemek amaciyla, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsaminda reflektör dagitti.

Jandarma Traktör Kazalarini Önlemek Için Reflektör Dagitti
Türkiye geneli ölümlü ve yaralamali trafik kazalarini azaltmak amaci ile Içisleri Bakanliginca “Trafikte her yil daha iyiye” mottosu kapsaminda projeler gelistirilmekte ve hayata geçirilmekte. Jandarma Genel Komutanliginca 2021 yili traktör ve motosiklet kazalari ile mücadele yili ilan edilmis ve bu kapsamda; tüm Türkiye’de traktör kazalarini azaltmaya yönelik “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi hayata geçirilmisti.

Ardahan Il Jandarma Komutanligi ekipleri de ”Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsaminda sorumluluk bölgesinde traktör sürücülerine gece sartlarinda görünür olma ve traktörlerde koruma çerçevesi kullanma konusunda bilgilendirme yapilarak imkani olmayan traktör sahiplerine reflektör dagitimi yapti. Traktör sürücüleri jandarmanin da yardimiyla verilen üçgen reflektörleri römorklarina takti.

Ardahan il Jandarma Komutanliginca meydana gelebilecek trafik kazalarini önlemeye yönelik tedbirlerin en üst seviyede alinmaya devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA