Turgutlu'da Ova Yollari Asfaltlaniyor

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Sabanci Karakolu Mevkiinde gerçeklestirilen asfalt döküm deneme etabi çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Çetin Akin incelemeleri sirasinda birçok yeni müjdeyi de paylasti.

Turgutlu'da Ova Yollari Asfaltlaniyor
Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen asfalt döküm çalismalarinin deneme etabinda sona gelindi. Sabanci Karakolu Mevkiinde gerçeklestirilen deneme çalismalarinin ardindan program dogrultusunda ova yollari üzerinde asfaltlama çalismalarina baslanacagi ögrenildi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcilari Evren Erbas Ser, Mithat Erden, Turgutlu Belediyesi meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte yapilan çalismalari incelemelerde bulundu. Baskan Çetin Akin ayrica Okur Makina A.S. Isletme Sahipleri Ömer Okur, Salih Okur ve Pazarlama Müdürü Ümit Özmen tarafindan düzenlenen asfalt tamir makinesi sunum ve uygulamali tanitim etkinligine de katildi.



“Çetin Akin bir söz verdiyse yapiyor”

Sabanci Karakolu Mevkiindeki çalismalari sirasinda önemli açiklamalarda bulunan Baskan Çetin Akin, “Deneme etabimiz dahilinde ova yollarimizdaki asfalt çalismalarimiza baslamis bulunuyoruz. Süreç biraz uzadi çünkü hava kosullari uygun degildi. Bugün, ova yollarindaki ilk asfalt döküm islemine baslamis bulunuyoruz. Bu yil 60 kilometrelik planladigimiz bir yol vardi, Insallah bu yil içerisinde hedefimize ulasacagiz. Önümüzdeki yillardan itibaren de asfaltlanmamis ova yolu birakmayacagiz, bu sözümüzde duracagiz. Biliyorsunuz Çetin Akin bir söz verdiyse yapiyor. Bununla birlikte Okur Makina A.S. tarafindan yollarimizda köstebek dedigimiz deliklerin kapatilmasiyla ilgili çok güzel bir makine üretimi yapilmis. Bu makinenin lansmanini ise Turgutlu’da yaptilar. Ben Okur Makina A.S.’ye de tesekkür ediyorum. Insallah bu makineyi de ekipmanlarimiz içerisine dahil edecegiz. Bu konuyla ilgili de görüsmelerimiz devam ediyor. Bundan sonra yollarda bir sikinti yasamadan vatandaslarimizin ulasim hakkini kullanmasini saglamaya çalisacagiz." dedi.



Baskan Akin’dan Hayvan Pazari müjdesi

Baskan Akin ayrica Turgutlu Belediyesi Santiyesi ve Hayvan Pazari ile ilgili müjdeleri de paylasarak sunlari söyledi:

“Turgutlu’muza yeni bir santiye alani kazandirdik. Manisa Büyüksehir Belediyesinde su anda askida. Bir aksilik yasanmazsa Turgutlu Belediyesinin kendisine ait 37 bin metrekarelik santiye alani oldu. Mevcut santiyemizi o bölgeye tasiyacagiz. Isçilerimizin is güvenligine çok dikkat edecegimiz, saglikli bir santiye kuracagiz. Yeni santiyemiz içerisinde hem sathi kaplama asfalt santiyemiz hem de asfalt santiyemiz olacak. Onun tamiri ile ilgili de görüsmelerimizi yaptik. Yeni santiyemizde ayrica çok güzel, daha büyük ve daha kaliteli bir seramiz olacak. Böylece bütün birimlerimizi o alanin içerisinde toplama firsati yakalamis olacagiz. Baska bir müjde daha paylasayim. Ayni bölgede imar uygulamasi yapmis oldugumuz alanda Manisa Büyüksehir Belediyesine de 31 bin metrekarelik bir hizmet alani kazandirmistik. Manisa Büyüksehir Belediyesi ile yapmis oldugumuz görüsmeler neticesinde kendileri bize o yerin tahsisini yapacak. Turgutlu Belediyesinin Hayvan Pazari ile ilgili Manisa Büyüksehir Belediyesinden tahsis etmis oldugu bir yeri olacak. Çalismalarimizin Turgutlu’muza hayirli olmasini diliyorum. Turgutlu’muz için gece gündüz demeden çalismaya devam ediyoruz.”
Kaynak: İHA