Bahçeli Açiklamasi 'Eskiyanin Fermanini Dagda Yirttik, Aynisini TBMM'de De Yapmaliyiz'

ANKARA – MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Eskiyanin fermanini dagda yirttik, aynisini TBMM’de de yapmaliyiz. Hiçbir siyasi mülahaza Türkiye’nin istikbalinden daha önemli degildir. Hiçbir siyasi düsünce istiklal haklarimizdan, milli birlik ve beka kararliligimizdan üstün olmayacaktir” dedi.

Bahçeli Açiklamasi 'Eskiyanin Fermanini Dagda Yirttik, Aynisini TBMM'de De Yapmaliyiz'
Partisinin grup toplantisinda konusan MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, terörle mücadelede elde edilen basarilari dile getirdi. Bahçeli, “Hemen hemen her gün sehit veriyoruz. Cami avlularindan kahramanlarimizi ugurluyoruz. Terörle mücadeleyi her saha ve zeminde kararlilikla icra ediyoruz. Terör örgütünün sonu gelmis, topyekun imhasi için sayili günler kalmistir. Üst düzey terör baronlari basariyla yok edilmektedir. Kirmizi listede kim varsa sirayla kafasi koparilmaktadir. Geçen Pazar günü, terör örgütü PKK’nin Mahmur genel sorumlusu ‘Doktor Hüseyin’ kod adli terörist Selman Bozkir’in muazzam bir operasyonla etkisiz hale getirilmesi bunlardan birisidir. Sincar, Kandil, Mahmur, Gara ve diger tüm terör siginak ve kaynak alanlari Allah’in izniyle hainlerden köse bucak temizlenecektir” ifadelerini kullandi.

“18 bin 140 terörist kahraman güvenlik güçlerimizin essiz ve emsalsiz müdahalesiyle etkisiz hale getirilmistir”

“24 Temmuz 2015 tarihinden bugüne kadar 18 bin 140 terörist kahraman güvenlik güçlerimizin essiz ve emsalsiz müdahalesiyle etkisiz hale getirilmistir. Türk Silahli Kuvvetlerimizle övünüyoruz” diyen Bahçeli, “Kahraman polislerimizle, fedakar güvenlik korucularimizla iftihar ediyoruz. Terörün yaktigi ihanet atesi ya sönecek ya da yakanlari kavuracaktir. Numune de olsa, HDP’li sözde bir siyasetçinin kalkip da sehitlerimize rahmet diledigine sahit olaniniz var midir? PKK’nin kanli saldirilarini kinayan bir HDP’liyi göreniniz, duyaniniz olmus mudur? Yüregi Türk milletiyle bir olmayan parti görünümlü bu bölücü örgütün TBMM’de bulunmasi hak midir? Hukuk mudur? Helal midir? Cevabini ben vereyim, ne haktir, ne hukuktur, ne de helaldir. Bilakis vebaldir, cinayettir, tarihi haklarimizin inkaridir. Demokrasi, bebeklere kursun sikmanin gerekçesi olamaz. Sandiktan çikan oylar hiyanetin zirhi görülemez. Gören varsa Türk milletiyle gönül bagi kalmamis demektir” açiklamasinda bulundu.

“Tanri Türk’e yar olsun, milletimiz var olsun, Türkiye büyüyüp Turan olsun”

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Eskiyanin fermanini dagda yirttik, aynisini TBMM’de de yapmaliyiz. Hiçbir siyasi mülahaza Türkiye’nin istikbalinden daha önemli degildir. Hiçbir siyasi düsünce istiklal haklarimizdan, milli birlik ve beka kararliligimizdan üstün olmayacaktir. Insanimizi yasatacagiz, bu sayede devlet yasayacak. Milletimizi ilelebet yasatacagiz, devleti ilanihaye koruyacagiz. Diyorum ki, Tanri Türk’e yar olsun, milletimiz var olsun, Türkiye büyüyüp Turan olsun. Bu vesileyle terörle mücadelede sehit düsen kahramanlarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaslarina ve aziz Türk milletine bas sagligi dileklerimi iletiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA