Kütahya MTAL Çalismalariyla Göz Dolduruyor

Milli Egitim Bakanligi Mesleki Teknik Egitim Genel Müdürlügü tarafindan gelismis teknolojiye sahip CNC tezgahlariyla donatilan Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ögrenci ve ögretmenleri tarafindan imal edilen konsept ürünler, Içisleri Bakanligi Kütahya Il Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügüne bagli Ilçe Nüfus Müdürlüklerine teslim edildi.

Kütahya MTAL Çalismalariyla Göz Dolduruyor
Kütahya Valisi Ali Çelik tarafindan ziyaret edilen Nüfus Müdürlüklerinde yapilan çalisma begeni ile karsilanirken, Içisleri Bakani Süleyman Soylu konuyu kisisel hesabindan paylasti.

Büyük begeni kazanan çalismalar Kütahya’daki Meslek Liselerinin kat ettigi mesafeyi ve geldigi noktayi göstermesi açisindan önem arz ettigi belirtildi.

Konuyla ilgili Il Milli Egitim Müdürlügünden yapilan açiklamada,” Kütahya’nin en köklü meslek lisesi olan Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yaptiklari bu çalismalardan dolayi tebrik eder, Il Millî Egitim Müdürlügü olarak katkilarindan dolayi Mesleki Teknik Egitim Genel Müdürlügümüze ve Valimiz Ali Çelik’e sükranlarimizi sunariz” denildi.
Kaynak: İHA