Düzce'de Turizm Ofisi Olarak Kullanilan Alan Kovid-19 Asi Merkezine Dönüstürüldü

Vali Cevdet Atay: 'Vatandaslarimizin biraz daha duyarli olmasini ve tereddüde kapilmadan asilarini yaptirmalarini istiyoruz. Dünyanin uyguladigi bir sistem ve kulaktan dolma bilgilere lütfen itibar etmeyelim'

Düzce'de bulunan Turizm Ofisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) asi merkezine dönüstürüldü.

Düzce Valiligine bagli Turizm Ofisi, alinan kararla asilama sürecinde vatandaslarin randevusuz, hizli bir sekilde asi olmasi için Kovid-19 asi merkezi olarak hizmet vermeye basladi.

Vali Cevdet Atay, gazetecilere, asi uygulama noktasinda vatandaslarin kolay bir sekilde asi olabileceklerini söyledi.

Düzce'de 134 farkli noktada asilama çalismalarina devam ettiklerini belirten Atay, "Her ilimizde oldugu gibi Düzce'de de asilama islemlerimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Saglik çalisanlarimiz pandemi döneminde nasil ki canla basla mücadele etti simdi de asilama sürecinde ayni sekilde canla basla mücadele ediyorlar." seklinde konustu.

Atay, özellikle fabrika gibi kalabalik ortamlarda çalisan vatandaslar için mobil asilama alanlarinin kurulduguna deginerek, yerinde asilamalarla rakamlarin istenilen noktaya geldigini bildirdi.

Asilamada biraz daha gayret gösterilip hizlanilacagini vurgulayan Atay, "Vatandaslarimizin biraz daha duyarli olmasini ve tereddüde kapilmadan asilarini yaptirmalarini istiyoruz. Dünyanin uyguladigi bir sistem ve kulaktan dolma bilgilere lütfen itibar etmeyelim." dedi.

Atay, asi olmaya gelen vatandaslara saglik çalisanlarinin yardimci olacaklarini kaydetti.

Kaynak: AA