MHP Izmir Il Baskani HDP'ye Yönelik Saldiri Hakkinda Konustu Açiklamasi 'Bu Insani Sanki Bizmisiz Gibi Lanse Ettiler'

MHP Izmir Il ve Torbali Ilçe Teskilati “birlik ve beraberlik” kahvaltisinda bulustu. MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, geçtigimiz hafta HDP Izmir Il Baskanliginda yasanan saldiri hakkinda konusarak, “Olaydan 10 dakika sonra katilin bozkurt isareti yapan resmi düstü medyaya. Bizim Izmir’de 30 bin üyemiz var. Bu katilin oturdugu, çalistigi yasam alanlarini takip ederek arastirdim. Bir tek arkadasimizla bagi yok; fakat bozkurt yapmis. Böyle bir katilin bizim arkadasimiz olma sansi zaten yok. Bu insani sanki bizmisiz gibi lanse ettiler" dedi.

MHP Izmir Il Baskani HDP'ye Yönelik Saldiri Hakkinda Konustu Açiklamasi 'Bu Insani Sanki Bizmisiz Gibi Lanse Ettiler'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbali Ilçe Baskanligi ve Izmir Il Baskanligi, Torbali’da düzenlenen "birlik ve beraberlik" kahvaltisinda bir araya geldi. Kahvaltiya Milletvekilleri Tamer Osmanagaoglu ve Hasan Kalyoncu’nun yani sira MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin ve il yöneticileri, Torbali Ilçe Baskani Veli Kaçar ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayida partili katildi.



“Karsimizda bir ser cephesi olustu”

Toplantida konusan MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, toplantinin konusunun "birlik ve beraberlik" oldugunu vurguladi. Veysel Sahin, “Su anda birlik ve beraberlik zamani. Su anda teskilata biat etme zamani, beraberlik zamani. Milliyetçi Hareket Partisinden ülkücülüklerini yasayamadiklari için ayrilip baska bir yere gidenler bugün PKK’nin temsilcilerini sabah kahvaltisina çagiracak duruma geldiler. Karsimizda bir ser cephesi olustu. Öyle bir cephe olustu ki içinde hem PKK var hem Temel Karamollaoglu var, hem Kiliçdaroglu var, hem partimizden ülkücülüklerini yasayamadiklari için gidenler var. Bunlarin alayi karsimizda bir cephe olusturdular” dedi.



“Bu katilin oturdugu, çalistigi yasam alanlarini takip ederek arastirdim”

Geçen hafta HDP Izmir Il Baskanliginda yasanan saldiriyi da hatirlatan Sahin, “Olaydan 10 dakika sonra katilin bozkurt isareti yapan resmi düstü medyaya. Bizim Izmir’de 30 bin üyemiz var. Bu katilin oturdugu, çalistigi yasam alanlarini takip ederek arastirdim. Bir tek arkadasimizla bagi yok; fakat bozkurt yapmis. Çevresinde onu MHP’li, Türk milliyetçisi hatta sagci olarak bile tanimlamiyorlar. Böyle problemli, etrafiyla ilisi bozuklugu olan, sosyal çevresi olmayan bir adam. Böyle bir katilin bizim arkadasimiz olma sansi zaten yok. Bu insani sanki bizmisiz gibi lanse ettiler. Böyle bir algi oyunu yapiliyor. Böyle algilarin yapildigi bir ortamda sizin teskilatiniza bakmaktan, teskilatiniz ne diyorsa onu demekten baska çareniz yok arkadaslar. Genel baskanimiza bakacagiz, teskilatimiza bakacagiz. Bunun disinda da kimsenin söyledigine inanmayacagiz. Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli ne derse ona inanacagiz. Karsimizda büyük bir blok olustu. Temel Karamollaoglu’yla, Ali Babacan’i, Kemal Kiliçdaroglu’nu ve Meral Aksener’i bir araya getiren güç kime karsidir? Bize karsidir. Biz ne yapacagiz birlik olacagiz, beraber olacagiz. Baska yolu yok” diye konustu.



“Torbali ilçemizin yerel yönetimine de talibiz”

MHP Torbali Ilçe Baskani Veli Kaçar da, yaklasik 1 yil önce ilçe baskani seçildigini ve partinin ilçe binasini satin aldiklarini belirterek, “Biz sirça kösklerde oturmuyoruz halkin arasindayiz, vatandaslarimizin dertlerini dinliyor; yaralarina merhem olmaya çalisiyoruz. Esnafimizin sikintilarini biliyoruz. Bizim kapimiz herkese açik, su veya bu partili ayirimi yapmadan yaratilani yaratandan ötürü seviyoruz, ‘ne olursan ol yine gel’ diyoruz. Ramazan ayinda birçok ihtiyaç sahibi ailelerimize gida yardimi yaptik. Halkimiz bizden, biz de halkimizdan memnunuz üye sayimiz artiyor. Torbali ilçemizin yerel yönetimine de talibiz, çalisip kazanacagiz” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Ramazan ayi boyunca Torbali’daki ihtiyaç sahibi vatandaslara gida kolisi yardimi yapan Veli Kaçar, yardimlarinin Ramazan ayi ile sinirli olmadigini ifade ederek gida kolisi dagitiminin sürecegini söyledi.

Kaynak: İHA