Çorlulu Ögrencilerden 5 Il Birinciligi

Saglikli nesil, saglikli gelecek yarismasi Tekirdag il ödül töreni gerçeklestirildi.

Çorlulu Ögrencilerden 5 Il Birinciligi
Milli Egitim Bakanligi ve Yesilay is birligiyle bu yil 11. kez düzenlenen Saglikli Nesil Saglikli Gelecek yarismasi Tekirdag il ödül töreni gerçeklestirildi.

Törende yarismaya Çorlu’dan katilan ögrenciler 5 birincilik elde etti. Tekirdag ilinde birincilige layik görülen ögrencilere düzenlenen törenle ödülleri ve tesekkür belgeleri takdim edildi.

Tekirdag Il Milli Egitim Müdürlügü konferans salonunda gerçeklestirilen ödül törenine, Yesilay Tekirdag Sube Baskani Zafer Soykirli ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdag Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ilhan Koçer, Çorlu Ilçe Milli Egitim Müdürü Hüseyin Erdogan, Tekirdag Il Milli Egitim Sube Müdürü Dinçer Dönmez TBM Il Koordinatörü Bingül Uzel, yarismalarda dereceye ögrenciler, okul idarecileri ve ögrenci velileri katildi.

Ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerinin edebi ve görsel kategori olarak iki ana dalda yaristigi Saglikli Nesil Saglikli Gelecek yarismasina Tekirdag ili genelinde toplam 6 bin 185 eser katildi.

Görsel kategorisinin ilkokul, ortaokul, lise kademelerinde ve edebi eser kategorisinin ilkokul ve lise kademelerinde il birincilikleri Çorlu’dan çikti ve bu eserler Türkiye finalindeki genel degerlendirmeye katilmaya hak kazandi.
Kaynak: İHA