Sanatçi Cem Yilmaz'dan Kovid-19'A Karsi Asilanma Çagrisi

Saglik Bakani Koca, 'Kollari Siviyoruz' sloganiyla yürütülen asilama kampanyasi için hazirlanan, sanatçi Cem Yilmaz'in yer aldigi kamu spotunu paylasti Sanatçi Cem Yilmaz: 'Koronavirüsün sakasi yok ama çaresi var. Saglikli günlerimize hemen geri dönebilmek için lütfen asilarimizi olalim'

Saglik Bakanliginca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsaminda yürütülen asilama kampanyasi kapsamina sanatçi Cem Yilmaz'in yer aldigi kamu spotu hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Twitter hesabindan, "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasi kapsaminda hazirlanan, sanatçi Cem Yilmaz'in vatandaslari asi olmaya çagirdigi kamu spotunu paylasti.

Cem Yilmaz, "Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzümüzü güldürecek. Koronavirüsün sakasi yok ama çaresi var. Saglikli günlerimize hemen geri dönebilmek için lütfen asilarimizi olalim." ifadesini kullandi.

Bakanlikça "Kollari Siviyoruz" sloganiyla Kovid-19 ile mücadele kapsaminda baslatilan asi kampanyasi kapsaminda birçok ünlü sanatçi ve tabip kamu spotlarinda rol alarak kampanyaya destek verdi.

Ilk olarak Sener Sen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yilmaz ve Dr. Mehmet Öz'ün kamera karsisina geçtigi filmler, kampanya kapsaminda yayinlanmaya basladi.

Sanatçilar ve ünlü hekimler rol aldiklari kamu spotlarinda, salgindan kurtulmak için asilamanin önemine dikkati çekerek sirasi gelenleri asi olmaya davet etti.

Çekimleri devam eden birçok ünlünün yer alacagi kamu spotlari, televizyon kanallarinda yayinlanmaya devam edecek.
Kaynak: AA